Iz pisma jedne čitateljice: Nedopustiva scena u Otočcu!

Među brojnim dopisima i porukama koje nam redovno šaljete za danas smo izdvojili ovaj dopis pristigao od jedne naše čitateljice iz Otočca. Dopis prenosimo u cijelosti:

Poštovana redakcijo!

Volim svoj grad i ni za što ga ne bih mijenjala. Samo bi jako voljela da je malo uređeniji. Ako se svi mi kunemo u razvoj turizma, onda bi nam čistoća trebala biti na prvom mjestu. Ako uđete u čekaonicu našeg Autobusnog kolodvora onda znate o čemu pišem. U ženskom WC-u nema: svjetla, vode, papira, sapuna, ubrusa. Ima samo prljavštine koju niko ne čisti. U naš Otočac ljeti autobusom stižu mnogi mladi ljudi željni uživanja uz našu Gacku i kolodvor im je prvi kontakt s našim gradoma. Najprije vide nedopustivu scenu u našem Otočcu.

Ovim putem ne optužujem nikoga, samo ukazujem na ružnu sliku. Kada bi naši lokalni političari više koristili autobuse kao mi obični građani, tada bi znali o čemu pišem. Znam da nije njihova obaveza urednost Autobusnog kolodvora, ali bi bilo dobro da umjesto stalnih svađa i oni ukažu na neke nedopustive slike našega grada.

Srdačan pozdrav iz Otočca!

(podaci o pošiljatelju poznati redakciji)