Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, dvije prometne nesreće, jedno narušavanje javnog reda i mira i požar na građevinskom objektu.

Provala u vikendicu

U vremenu od 29. prosinca 2019. godine do 1. veljače 2020. godine u Smiljanu, Grad Gospić, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću u vlasništvu 66-godišnjakinje  iz Zagreba, iz koje je otuđio televizor i kosilicu.

Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Jedna prometna nesreća u Otočcu

Jedna prometna nesreća je s ozlijeđenom osobom, a dogodila se na području Otočca. U njoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Druga prometna nesreća je s materijalnom štetom, a dogodila se na području Korenice. 

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.

U tom periodu utvrđeno je ukupno 21 prekršaj prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 1 prekršaj isteka prometne dozvole. 

Tučnjava u Gospiću i Otočcu 

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su tučnjavom na području Otočca i Gospića, te će protiv počinitelja biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnom sudu.

L.O.