„Izbaci uljeza“- Ana Begić-Tahiri i Vladimir Tintor u hit predstavi na sceni Novaljskog trijatra!

NOVALJA – Nakon predstave „Lutka“ teatra Gavran koju su ljubitelji kazališta imali prilike vidjeti protekle nedjelje, Novaljski trijatar u nedjelju 11. kolovoza ponovno predstavlja pravu kazališnu poslasticu! Popularni glumački par Ana Begić-Tahiri i Vladimir Tintor zaigrat će u romantičnoj komediji „Izbaci uljeza“ u produkciji Gradskog kazališta „Zorin dom“ iz Karlovca.

Predstava „Izbaci uljeza“ temelji se na dva izvrsno osmišljena kazališna lika, Felix (Tintor) i Doris (Begić-Tahiri), koji žive živote u kojima odbijaju sagledati sebe. Ona je prostitutka koja uvjerava sebe i ostale da je zapravo glumica i model, dok je on obični blagajnik u knjižari koji pokušava uvjeriti sebe i druge da je talentirani pisac, iako ništa nije objavio. „Izbaci uljeza“ je predstava u kojoj će svatko prepoznati djelić sebe – prepuna je neočekivanih dosjetki, ljubavnih iskri te životnih zbližavanja i sudaranja dvaju svjetova. Režiju ovog komada, u originalu „The Owl and The Pussycat“, autora Billa Manhoffa iz 1964. potpisuje Ivana Peroš.

Umjetnički ravnatelj Novaljskog trijatra Goran Grgić, koji je u ovoj, sedmoj sezoni festivala uspio u Novalju dovesti zavidan niz kazališnih uspješnica iz svih krajeva Hrvatske, ne skriva zadovoljstvo odazivom publike na ovogodišnjem festivalu, a od predstave „Izbaci uljeza“ svakako očekuje odličan odaziv i visoku ocjenu publike.

Ne propustite hit predstavu „Izbaci uljeza“ u nedjelju, 11. kolovoza, s početkom u 21 sat u ljetnom kinu Hollywood u Novalji!

L.O./Kora Dilic