Izbori u obrtničkoj komori Ličko senjske županije: Marku Sokoliću još jedan mandat

Obrtnici županije za predsjednika Hrvatske obrtničke komore potporu dali Dragutinu Ranogajecu iz Krapine

GOSPIĆ- Jednoglasnom odlukom novo sazvane Skupštine Obrtničke komore Ličko senjske županije ugledni ugostitelj iz Gospića, Marko Sokolić-Maki, dobio je povjerenje da i iduće četiri godine predvodi preko 1100 obrtnika regije. Za dopredsjednika je izabran Ivan Odorčić iz Otočca, a u Uprav ni odbor Ivan Ratković (prijedlog predsjednika) te Ružica Maras, Joso Vrklja ( Gospić), Ivan Zubović, Davor Badurina (Novalja), Berislav Gržanić, Danijel Strugar (Senj), Ivan Odorčić, Mladen Cvitković (Otočac). Izabran je i Nadzorni odbor u sastavu Marijan Maras, Ivica Krmpotić i Marinko Bobinac.

Nastavak ispod oglasa

Za delegatu u Skupštini Hrvatske obrtničke komore izabran je Ivan Zubović, a sa sjednice je upućena odluka uoči predstojećih izbora u Hrvatskoj obrtničkoj komori da obrtnici županije u kandidaturi za prvog čovjeka obrtnika Hrvatske podržavaju Dragutina Ranogajeca, aktualnog predsjednika HOK.

U zahvalnoj riječi Marko Sokolić je akcentirao i pohvalio angažiranje mlađih obrtnika po udruženjima u Gospiću, Otočcu, Senju i Novalji te ukratko podnio izvješće o radu u proteklom mandatu. (Ž.M)