Izborna skupština IPA Gospić

IPA
IPA
IPA

U okviru aktivnosti oko proslave Dana policije u Policijskoj upravi ličko senjskoj je 30.09.2013. godine održana IZBORNA SKUPŠTINA Intrenacionalne udruge policajaca IPA LIKA Gospić.

Na Skupštini je bilo 70 članova i tom prilikom je izabrano novo rukovodstvo koje će tu udrugu voditi slijedeće tri godine.

Nastavak ispod oglasa

Za predsjednika IPA kluba LIKA jednoglasno je izabran dugogodišnji tajnik i aktivni policajac iz Gospića Tomica Starčević, a za zamjenika predsjednika umirovljenik Tomo Bukovac Butina iz Kutereva, dok je za Glavnog tajnika izabran Stjepan Sabljić iz Korenice, a Marko Došen iz Gospića za zamjenika Glavnog tajnika.

Na sjednici je pored biranja rukovodstva i svih tijela kluba prihvaćen novi Statut, Pravilnik o radu i Poslovnik o radu kluba prilagođeni IPA SEKCIJI HRVATSKE.
U kratkom obraćanju novog predsjednika isti je obećao u ime cjelokupnog novog vodstva nesebičan rad za dobrobit svih članova IPA, ali ne samo njih, već i Policijske uprave ličko senjske, te je zahvalio načelniku policijske uprave na potpori i pomoći klubu.
Nakon Skupštine u prostorijama IJP upriličen je prigodni domjenak, gdje su se družili dragi nam gosti i aktivni i umirovljeni policajci.

L.O./TS