U Općinskoj vijećnici Općine Plitvička Jezera održana je Izborna skupština Općinske organizacije Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Plitvička Jezera.
Na sjednici je za predsjednika Mladeži Općinskog odbora HDZ-a Plitvička Jezera izabran Darijan Trauber, te za članove Općinskog odbora Mladeži HDZ-a Plitvička Jezera Edi Cirka, Hrvoje Kukuruzović, Ivan Galešić, Ivana Bačlija, Marija Matijević i Denis Lipovac. Za članove Nadzornog odbora Mladeži HDZ-a Plitvička Jezera izabrani su Dajana Knežević, Antonija Mišić i Slaven Nikolić. Izabrano je i 11 izaslanika za županijsku izbornu skupštinu.
Prije službenog dijela izborne skupštine, prisutnima su se obratili predsjednik Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije i zamjenik gradonačelnika Grada Gospića Ivan Biljan koji je pohvalio rad Mladeži a posebno naglasio veliki uspjeh jer je općinski načelnik Općine Plitvička Jezera iz reda Mladeži HDZ-a. Nazočnima se obratio i načelnik Općine Plitvička Jezera Boris Luketić koji se zahvalio svima na odazivu, naglasio značaj mladih za razvoj stranke i Općine te im pružio punu podršku u daljnjem radu. Izbornoj skupštini je prisustvovao i predsjednik Općinskog vijeća Općine Plitvička Jezera Tomislav Užarević.
LO