Izložba fotografija “Projekta Mušaluk” pod nazivom “Novo ruho mušalučke škole”

U Područnoj školi Mušaluk se ovih dana užurbano dovršavaju radovi u interijeru i okolini škole, ne bi li sve bilo na vrijeme pripremljeno za otvaranje prve izložbe ovog ljeta koja će uzvanicima predstaviti dosadašnju realizaciju u sklopu “Projekta Mušaluk”. Radna skupina i suradnici, kako školski tako i oni vanjski, svesrdno su udružili snage i entuzijazam u volonterskim radovima koji su se obavljali i za najvrelije dane: orezivanje stabala, prekopavanje tla, uređivanje vrta, sadnja bilja, nasipavanje šljunka i njegovo poravnavanje, uređivanje travnatih površina, restauracija starinskog školskog namještaja i didaktičkih pomagala i sl.

Svaka faza radova, bila je popraćena mnoštvom fotografija, ne bi li trajno ostao zabilježen trud, predanost, marljivost i snaga udruženih ruku na djelu. Također, uz mnogo utrošenih radnih sati radna ekipa je zajednički podijelila i mnogo trenutaka zajedničke radosti, druženja, a da ne bi bili gladni i žedni, voditeljica projekta i kuharice Matične škole u Ličkom Osiku, uvijek su brinule da okrjepa bude pri ruci.

Nastavak ispod oglasa

Bez imalo predaha, radovi su sada pri samom kraju, a u srijedu, 30. lipnja, 2021., godine, u 19 h, Područna škola Mušaluk napokon otvara svoja vrata i poziva sve zainteresirane stanovnike i prijatelje, da svojim prisustvom uveličaju ovaj poseban dan, poseban za radnu ekipu OŠ dr. Franje Tuđmana u Ličkom Osiku, koji su svojim snagama pokrenuli i ostvarili preduvjete za izložbu, a ujedno i za jedno dinamično, zaigrano “Ljeto u Mušaluku i Ličkom Osiku” čiji će program također biti predstavljen, kao i za budućnost same Područne škole i još puno djece koja će u budućnosti proći njenim hodnicima i dvorištem, zabavljeni igrom i pjesmom…

L. O.