Kada su maškare u pitanju, Senj ništa ne prepušta slučaju. U ovo smo se uvjerili već mnogo puta. Zato je sasvim očekivana izbožba najuspjelijih fotografija sa Mesopusta. U Gradskoj knjižnici Senj će se nakon ovih maškara prirediti foto-izložba pod nazivom „U društvu je najlipše“. Bit će to presjek senjskih maškaranih skupina posljednjih 10 godina. Izložba će se moći pogledati 20. veljače od 18 sati.

Gradska knjižnica Senj već šestu godinu zaredom u ovo veselo mesopusno doba organizira maškarano druženje i mesopusnu foto-izložbu u čast bogate senjske mesopusne tradicije koja je važan i osebujan dio ovdašnjeg kulturnog identiteta. Ova živopisna izložba poznatih senjskih foto-kroničara Zorana Hapče i Dinka Brozičevića potvrđuje da je zaista „u društvu najlipše!
U programu otvorenja sudjeluju: predsjednik Hrvatske udruge karnevalskih gradova Ivan Prpić-Špika, senjski mesopusni meštar Danijel Tomljanović-Feralić, direktor Turističke zajednice grada Senja Viktor Samaržija, a sve će glazbenom kulisom osvježiti TS „Bonaca“.

L. O.