Izrade mozaika u Karlobagu – USKRS 2015.

Na radionici mozaika u Karlobagu (​3. – 6. travnja 2015.) koju vodi Sergije Mihić, akad. slikar i mozaičar, naučite kako kreirati svoj mozaik. Naučite kako od detalja stvoriti cjelinu, kako u tu cjelinu uklopiti neki manji predmet – uspomenu (školjkicu, kamenčić, pero, bilo što srcu vam drago).

Polaznici će učiti vještinu mozaika podno Velebita, u Karlobagu, u tvrđavi Kavi, od Sergija, u središtu njegova svijeta, na njegovoj stečevini, mjestu na kojem se nalazi najveća zbirka suvremenih mozaika u Hrvatskoj. Izniman prostor koji će nadahnjujuće djelovati na svakoga koji tamo bude stvarao.

Nastavak ispod oglasa

Osnovni program počinje u petak popodne i završava u nedjelju navečer. Smještaj je siguran u Karlobagu, mjestu posebnom po mnogočemu. Iznimno ovaj put, za Uskrs, učit ćemo jedan dan više.

Polaznici će na radionicama naučiti što je to mozaik (klasični, recentni), kako se mozaik izvodi prema svojoj namjeni (zid, pod, enterijer, mobilia…), kako izraditi idejnu skicu, upoznat će osnovne materijale i karakteristike materijala te će svladati i naučiti slaganje mozaika kroz teoriju i rad. Svaki polaznik će izvesti svoj vlastiti mozaik koji će ponijeti sa sobom kući za trajnu radost.

Aranžman uključuje:

sudjelovanje na radionici (uključen kompletan materijal za rad)
3 noćenja s polupansionom u dvokrevetnoj sobi (moguća nadoplata za jednokrevetnu sobu), korištenje bazena
6 x pauza (kava/čaj, kolač/voće)
poklon-iznenađenje
.Cijena: 1.890,00 kn

PRIJAVE:
091 72 63 753
radionica.mozaika@gmail.com