MNK „Otočac“ i ove godine organizira turnir “Mario Cvitković-Maka” u čast i spomen na toga vrsnog nogometaša i prijatelja koji je smrtno stradao s još dvojicom mladića u prometnoj nesreći u Kvartama kod Perušića. Izvlačenje parova za taj tradicionalni malonogometni turnir održat će se večeras u restoranu “Bumerang“ u Otočcu. Od 18 sati bit će izvučeni parovi za mlađe kategorije i veterane, dok ćemo parove u kategoriji seniora znati od 19 sati.
Turnir „Mario Cvitković Maki“ će zvanično započeti u petak, 2. prosinca. U subotu, 3. prosinca od 17 sati turnir otvara Hrvatska futsal reprezentacija. Do sada su svoje sudjelovanje prijavile najjače malonogometne ekipe s ovih prostora. Od seniora valja istaknuti ekipe NK Otočac, NK Korenica, Vučna služba Lončar, Lika Boys, Lucy Boys, CB Pekarna FM, Via Senj, Mistral, Razbijači Čaša, Auto dijelovi AS, Cimpa Rampa, Limarija Jandrić i Kroma. U kategoriji Mladež 10 – 14:
NK Bartol, ŽNMK Otočac, Plitki Potok, Aco Boys, Skill Brothers. U kategoriji Mladež 14 – 16 sudjeluju svega tri ekipe: Red Devils, Fortisimus, Flasch. Među veteranima nalaze se četiri ekipe: Veterani Rijeka, Veterani Novi Vinodolski , Veterani Korenica, Veterani Otočac.
Nema sumnje da će ovaj tradicionalni turnir biti serijal atraktivnih utakmica, uz dobro popunjene tribine.

L. O.