Izvrstan Promo tjedan na Plitvičkim jezerima, odlične najave za produljeni vikend

0

Prema svim dosadašnjim pokazateljima NP Plitvička jezera madomak je još jedne rekordne godine. Makar se to i ne obistinilo ipak su „pale u vodu“ pesimistične najave kako će se broj posjetitelja prepoloviti ukoliko se uvede online naplata ulaznica. Da ti pesimisti i oportunisti nisu bili u pravu pokazuje nedavno okončani „Promo tjedan“.

Glasnogovornik NP Plitvička jezera Ognjen Borčić u razgovoru po tko zna koji puta ističe mnoge pogodnosti i nadasve izvrsnu organiziranost proisteklu iz online naplate ulaznica.

Oglas

-U tom je smislu uveden red, bez dugih čekanja, nervoze i svega onoga negativnog što se na našim blagajnama na ulazima  u park ranije znalo događati. O tome smo govorili puno puta. Potvrdio nam je to i Promo tjedan. Mogućnost da za neusporedivo manju cijenu posjetitelji obiđu nacionalni park pokazala se izvrsnom pa je zadnji vikend Promo tjedna  bio u znaku odlične posjećenosti. Tako smo samo u dane vikenda zabilježili gotovo 16 000 posjetitelja. Ovome je pomoglo i odlično vrijeme, tiha i topla jesen. Pred nama je produženi vikend zbog Dana Svih svetih. Prema sadažnjim najavama bit će to još jedan razlog za ponos, za poslovni uspjeh NP Plitvička jezera jer je booking izvrstan, a najave dolazaka posjetitelja doslovno „pljušte“ sa svih strana, optimističan je glasnogovornik Ognjen Borčić.

Raznovrsnost ponude te ustanove ove je godine dodatno pojačana i gastro-tjednom, mnoštvom događaja, prezentacija i znanstvenih skupova, a sve to u slavu neponovljivih Plitvičkih jezera i tradicije s daškom Like. Vizualna tokata našeg najljepšeg nacionalnog parka ovih se dana ogrnula smirajem boja, sa sve više izraženim rumenim nijansama. Koliko se god to činilo elegičnim, dio je to godišnjih mjena koje Plitvička jezera čine toliko posebnima.

M.S.