Izvučene skupine za Malonogometni turnir Tenis Senj, natjecanje počinje u petak

0

Malonogometni turnir Tenis Senj nakon šest godina pauze konačno se vraća i okuplja najbolje haklere iz Senja, ali i iz ostatka Hrvatske. Turnir će se održati na nedavno rekonstruiranom Rekreacijsko-sportskom centru Tenis u Senju, kojem će ovaj događaj biti prvi pravi test.
Inače, turnir ima dugu tradiciju održavanja koja seže sve do 1964. godine kad se održao prvi turnir. Tijekom dugog niza godina u kojem je turnir imao brojne uspone i padove u Senju su nastupale neke od prvoklasnih nogometnih i malonogometnih zvijezda poput Dragoslava Šekularca ili hrvatskih reprezentativaca Saše Peršona ili Tina Jedvaja, dok su se na tribinama nerijetko mogli zateći visoki hrvatski sportski dužnosnici i treneri.
Malonogometni turnir počinje u petak u 18 sati kad počinju igrati seniorske ekipe, dok će veterani zaigrati od 19:30 na drugom terenu. Igrat će se u subotu i u nedjelju, dok će se polufinalni i finalni susreti odigrati sljedećeg vikenda – 29. i 30. lipnja. Prva faza natjecanja bit će razigravanje po grupama, a nakon izvlačenja grupe izgledaju ovako:

SENORI
Skupina A: Doberman, Fakin, Restoran Uskok Senj
Skupina B: Konoba Fran Krsto Frankopan, CB Master, CB No.1, CB Play
Skupina C: CB Campetto, Dinocop, Pimont
Skupina D: Geomarin, Franko i prijatelji, VIA

Oglas

VETERANI
Skupina A: Veterani 79, HDZ Senj, Ri-Dent
Skupina B: Haustor Haus Zagreb, Senjani iz svita, Cimpa Rampa, Mesnica Svetić Bistro Tomas

U15
Skupina A: Spursi, Pizzeria Monajo, Young Boys, Bijela sjena
Skupina B: Cvječarna Maja, MNK Uskok, Sloboda navijačima

L.O./M.K.