KARLOBAG – “Za početak nove sezone odlučili smo obići naše stare, dobro znane lokacije na kojima je zabava zagarantirana, a dobar provod i atmosfera na igrama provjereni. Odlučili smo obići mjesta gdje nas ekipe već željno i s nestrpljenjem iščekuju. Jedno od tih mjesta je i Karlobag; naš Bag u kojem već nekoliko sezona gostujemo i uživamo zajedno s ekipama i posjetiteljima Jadranskih igara” , stoji u priopćenju Jadranskih igara.

“Prošle smo godine u Karlobag došli tek iz drugog pokušaja. Naime, prvi nas je puta otjerala bura, no zato nas je drugi puta dočekalo mirno more i „nemirne“ ekipe. Njih se sedam borilo za prestiž i pobjedu koja ih je vodila u daljnji tijek natjecanja, a osim domaćih ekipa u Karlobagu su se natjecale i dvije ekipe s otoka Paga te gosti s Plitvičkih jezera. I ove će godine u Karlobagu nastupiti šarolika svita natjecatelja – gosti iz Paga, Gospića i Plitvičkih jezera te domaće ekipe Karlobag, Cesarica i Fast food „Trda stina“.
Prvi nastup ovih ekipa koje nas uvijek razvesele svojom pozitivnom energijom zakazujemo za subotu 05.7.2014. s početkom u 19:30 sati. Osim seniorskog dijela natjecanja, u Karlobagu će se natjecati i juniori, a njihove Jadranske igre Junior na rasporedu su u 18:00 sati.
Organizatori događaja Turistička zajednica općine Karlobag i agencija Adria events ovim putem pozivaju sve prijatelje Jadranskih igara da nam se pridruže u Karlobagu. Obećajemo pregršt zabave i dobre atmosfere!”

Ines Brežnjak / Jadranske igre