Javna priznanja Općine Brinje

Povodom Dana obilježavanja Općine Brinje, na svečanoj sjednici Općinskog vijeća posebno svečano bilo je prigodom dodjele javnih priznanja Općine Brinje – Povelja.
Tako su načelnik Općine Zlatko Fumić i predsjednik OV Davor Vičić javna priznanja – povelje uručili Miljenku Balenu, ratnom zapovjedniku 138. Brigade HV za osobite zasluge u Domovinskom ratu.
Andrei Galetić, za postignute vrhunske sportske rezultate te promicanje vrijednosti sporta i zdravog načina života među mladima na području Općine Brinje.
Goranu Fumiću, za izuzetan doprinos u razvoju poljoprivrede i poljoprivredne proizvodnje na području Općine Brinje.
Millem Inžinjering d.o.o., za osobite zasluge u poticanju zapošljavanja domicilnog stanovništva, investiranje na području Općine Brinje i rad na promidžbi brinjskog kraja.
Zakladi „Kajo Dadić“ Split, za razvoj filantropije i civilnog društva te poticanje volonterstva u Općini Brinje.
U ime nagrađenih zahvalila je upraviteljica Zaklade „Kajo Dadić“ Rada Mužinić.
Bila je to prigoda da se na svečanoj sjednici Općinskog vijeća dodjele nagrade za poseban trud na uljepšavanju Općine. S ciljem uljepšanja okoliša u Općini Brinje ponovno je pokrenuta, na inicijativu TZ Općine Brinje, akcija uređenja okućnica. U ime TZ Općine Brinje svim učesnicima ove akcije zahvalila je direktorica TZ Općine Brinje Mira Špehar, koja je sa načelnikom Općine Zlatkom Fumićem i predsjednikom OV Davorom Vičićem podjelila novčane nagrade i zahvalnice.
Za osvojeno treće mjesto novčanu je nagradu i priznanje primila Ljiljana Holjevac, drugo mjesto osvojila je Danica Koričić a prvo mjesto osvojila je Anđelka Moćan.

Dražen Prša

Nastavak ispod oglasa