Želi li jedan lokalni medij zamesti trag moćne političarke iznošenjem lažnih informacija?

Prema jučerašnjim napisima jednog lokalnog portala koji je pokušao napraviti podvalu, a potaknut pisanjem „Jutarnjeg lista“ o špijunsko-ljubavnom trileru, zainteresirao nas je povod pokušaja podvale i stavljanja u ljubavni trokut krive osobe.
Vjerojatno bi autor tog pamfleta htio da je tako, no u Jutarnjem listu jasno stoji da je moćna političarka, treća osoba ljubavnog trokuta bivša suradnica Branislava Šutića.
Jedina točna informacija u spomenutom članku je ta da je velik interes javnosti za identitet treće osobe. Prema pisanju Jutarnjeg lista, moćna političarka iz tog trokuta bila je u vezi sa policajcem, za kojeg se neslužbeno doznaje da je iz Ogulina.

Prema kuloarskim pričama, moćna lokalna političarka ostala je dužna pojedincima veće svote novca, te je navodno u prisnim odnosima bila sa dvadesetak godina mlađim muškarcima.
Postavlja se pitanje tko je ta moćna političarka i zašto jedan lokalni portal priču pokušava usmjeriti na krivu osobu? Možda je ovo podvala koja za cilj ima skrivanje prave istine.
Svi se svakako slažemo u jednome, tko god da je pošiljatelj morbidnih poruka (moćna političarka ili netko drugi), koje navodno idu toliko daleko da se spominje likvidacija uže obitelji, javnost mora znati tko je stvarni nalogodavac istih. Navodno sličnih prijetnji u cilju zastrašivanja bilo je još, pa će biti zanimljivo kako će se ljubavno-špijunski trokut razriješiti.
Kad je riječ o utjecajnim političarima i političarkama možemo nabrojati neke. Sigurno najutjecajniji političar u Lici je dr. Darko Milinović, naravno utjecajni su i Milan Kolić, Mario Kustić, Petar Krmpotić, Marta Grgurić, Darko Nekić, Ivan Tomljenović, Boris Luketić, Ante Dabo, Ana Šerić Konjikovac, Sanja Rukavina, Katarina Milković, Nada Marjanović, Nikola Lalić, Nikola Maras, Ernest Petry, Ante Franić, Sanjin Rukavina i još neki koji su aktivni na političkoj sceni LSŽ. I da ne zaboravimo, među utjecajne svakako spada i bivša suradnica B. Šutića, Ivana Tomaš (još iz vremena dok je Šutić bio direktor Radio Otočca), koja je utjecaj izgubila u po mnogima sramnom izlasku iz HDZ-a, koji joj je slažu se mnogi usitinu pružio sve u životu. I za kraj, poruka u kojoj se prijeti nečijoj obitelji likvidacijom zavrjeđuje pažnju najviših institucija u Hrvatskoj, a nalogodavce, bila to neka moćna političarka ili netko drugi treba, ne samo staviti na stup srama nego i najjače sankcionirati.

V.I.