Je li laž jedini način rada Karla Starčevića?

Još jednom se pokazuje sva bahatost, a i laži kojima javnost stalno bombardira Karlo Starčević u očitoj nemogućnosti ispunjenja predizbornih obećanja kojima je kako je sad i svima jasno lagao građana grada Gospića.

Na žalost, na tim lažima je i dobio izbore. Najnovija laž da je Županija pokrenula postupak jednostranog raskida Ugovora, još je jedna od, sada već možemo reći bolesnih laži.

DOKUMENTI KOJI POTVRĐUJU NESHVATLJIVE LAŽI  K. STARČEVIĆA

Naime, u posjedu smo dokumenata koji razotkriva bahatost i laži Karla Starčevića kojima on ultimativno traži od Županije da mu se vrati auto koji je Županiji služio za obavljanje radova iz djelokruga izdavanja građevinskih dozvola, a auto je bio sastavnica predmetnog ugovora zbog čega je Županija bez naknade, umjesto Grada Gospića obavljala spomenute poslove.

Nakon upozorenja županije u pisanom obliku da će  inzistiranje na povratu automobila  značiti i raskid ugovora te da će to prouzročiti probleme građanima. Budući da nije stigao nikakav odgovor županije je bila primorana vratiti automobil što je značilo i raskid predmetnog ugovora o obavljanju poslova iz djelokruga izdavanja građevinskih  dozvola koje je županija bez naknade radila za grad Gospić.

JE LI U PITANJU RASTROJENOST ?

Što je preostalo drugo Županiji nego vratiti auto čime je automatski  ugovor raskinut jer u suprotnom po dobro poznatom modelu, Karlo Starčević je zaprijetio kaznenim progonom.

Mnogi se pitaju o čemu je ovdje riječ? Valjda u svojoj rastrojenosti gradonačelnik zaboravlja na dokumente koje šalje raznim institucijama. Temeljem tih dokumenta vidljiva je još jedna laž nakon mnogih predizbornih laži koje Karla Starčevića prokazuju u sada već zabrinjavajućem izdanju.

Ostaje samo jedno pitanje. Radi li se o bolesti koja se naziva  laganje ili je to obrambeni mehanizam gradonačelnika bez jednog jedinog projekta. Ako je svjestan svojih laži onda mu je to način rada, a ako ih nije svjestan onda treba potražiti pomoć.

V.I./L.O.

Dokumenti