Iz Policijske uprave ličko-senjske povremeno stižu podaci po kojima se neki građani oglušuju o slovo Zakona vezano uz promet. Tako su tijekom proteklog vikenda policijski službenici sankcionirali više osoba zbog vožnje osobnog automobila prije stjecanja prava na upravljanje (bez položenog vozačkog ispita).

Dogodilo se to u Lipovom Polju kada je 24-godišnjak iz Perušića, osim što je vozio osobni automobil bez položenog vozačkog ispita, uz sebe nije imao niti jedan važeći dokument sa slikom kojim bi se mogao utvrditi identitet.

Na području Općine Plitvička jezera, u Frkašiću i Prijeboju 40-godišnjakinja iz Zagreba upravljala je osobnim automobilom pulske registracijske oznake, dok je u Senju 18-godišnjak iz Senja upravljao osobnim automobilom gospićke registracijske oznake. Svi zatečeni vozači bili su bez vozačke dozvole

Policijski službenici su u petak, 4. veljače 2022. godine u 20,40 sati u Ličkom Lešću zaustavili 32-godišnjaka iz Vukšića koji je upravljao osobnim automobilom sisačke registracijske oznake i to za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta. On je uhićen, te je protiv njega podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.

L. O./PULS