Naslovnica Izbori 2013. Je li Općina Plitvička jezera ARAČIĆEVA krava muzara ?

Je li Općina Plitvička jezera ARAČIĆEVA krava muzara ?

6

Ako je istina da je daleko od očiju javnosti kandidat za općinskog načelnika Plitvičkih jezera, vjeroučitelj Pero Aračić tiho, neprimjetno, mudro i snalažljivo u svoj džep strpao  312.000 kuna i da si je na to dodao još 24.000 kuna vijećničkih naknada bilo to legalno ili nelegalno, te da godišnje za svoj posao vjeroučitelja u školi zaradi 60-tak tisuća kuna, u najmanju ruku, svakog običnog čovjeka, bio vjernik ili ne, zaboli srce i duša, i dođe mu da počne trčati ulicama i vrištati na sav glas. Da li je do biskupa našeg, preuzvišenog Mile Bogovića pristigao bar dio saznanja od spomenitih priliva sredstava, i da li naš biskup može dati svoj blagoslov za daljnji rad u struci, vjeroučitelju koji je po podatcima koji su nam dostavljeni, svoj rad prvenstveno usmjerio na političko i materijalno megalomanstvo što je na kraju rezultiralo ovisnošću o materijalnom bogaćenju?! 

Kako to izgleda u očima kad se dopisuju preko portal dva kandidata za općinskog načelnika Plitičkih jezera, Pero Aračić i Boris Luketić prikazujemo u pismu Borisa Luketića koje je dostavljeno uredništvu:

Boris Luketić
Boris Luketić

“kada pišete na portalima poželjno je  znati da treba pisati malim slovima – jer pisanje velikim slovima ne znači ništa drugo nego vrištanje. Govorite o “neshvatljivoj prljavoj kampanji” i pored najbolje volje nije nam jasno na temelju čega to zaključujete. Pozvali ste na tzv.  sučeljavanje, preko portala čiji je vlasnik Vaša supruga, a u pozivu ste odredili sva pravila od toga gdje se održavaju, mjesto i dr. umjesto da ste nas pozvali na razgovor (da ne spominjem komentare koje sami pišete nakon objavljenog teksta). Nakon što smo Vam odgovorili, po Vašem prepoznatljivom  stilu objavili ste samo pola teksta – čestitamo vrhunski ste novinar , možda Vas uzmu za novinara Kurira.

Svatko provodi kampanju kako njemu najviše odgovara – nismo mi u SAD-u, zemlji koja ima milijune stanovnika da provodimo sučeljavanje, a kao što smo već rekli imamo program i ljude koji to znaju provesti, a koliko nam je poznato i Vi ste Vaš program prezentirali građanima, pa će oni naravno o tomu donijeti sud.

Da ste znali uljudno pozvati nas na  sučeljavanje, vjerojatno bi Vam uljudno i odgovorili, međutim Vi to ne znate. Spominjanje “savjetnika Vidovića i Čančara” Vama je očito noćna mora, a sada morate tražiti druge žrtve za svoje napadačke sklonosti. Posao u TZ dobio sam na legalan način, odnosno imam uvjete za obavljanje istoga, a ne bih želio govoriti da li ste Vi imali uvjete kada ste postali ravnatelj OŠ.  Problemi u OŠ u Korenici su počeli s Vašim dolaskom u nju.

Ne bih Vas želio podsjećati kako ste tražili da uđete u HDZ (kojega toliko napadate), ali da budete naš kandidat za načelnika. Imajući u vidu da su sve stranke koje ste vodili na području naše općine (HIP, HKDU i HSP) propale i da više ne postoje odlučili smo da ne bi bilo dobro rješenje da vas primimo u Hrvatsku demokratsku zajednicu- a pogotovo da budete naš kandidat za načelnika općine. Dogovori i razgovori s Vama nažalost su uvijek završavali na način da ste ostali “nesvrstani”, možda bi Vam i Broz  zamjerio, a ne znam zašto ste se naljutili što smo spomenuli Vaša primanja koja ste dobili od Općine, možda zbog toga što nismo točno napisali cifre – ukupan iznos je 312.000,00 kuna plus Vaša vijećnička naknada od 24.000,00 kuna (lako provjerljivo u Županijskim  glasnicima  LSŽ).

Molimo Vas nemojte za nas prizivati Božji blagoslov jer prema Vašem sudu nama nema spasa– to pozovite za sebe, možda se još uspijete spasiti. Imamo mi vremena za “zabavu s Vama, preko ovoga Vašega portala”, ali vjerujte da ste prilično dosadni. Ovaj odgovor ćemo poslati na portale LIKA ONLINE, SLOBODNA LIKA i LIČKE NOVINE, jer  nismo u mogućnosti u cjelosti ga objaviti na Vašem  portalu,  odnosno gospođe D.A.

S poštovanjem,

Boris Luketić sa svojim timom

6 Komentari

  1. Bilo bi dobro da g. Pero Aračić kao kandidat za načelnika transparentno pokaže svoja primanja koja ima iz nekoliko izvora. Godinama muze ovu općinu i dobije li Boris izbore-toj će mužnji doći kraj. Budući da Pero stalno spominje Domovinski rat neka nam konačno javno prizna gdje je bio u ratu i što je radio? Ima li smisla da postoji Državno izborno povjerenstvo koje tolerira da Aračić ima portal u vrijeme kampanje. A financiramo ga svi mi. Posla ima i za USKOK. Treba sam htjeti i netko bi mogao okončati svoju političku karijeru. Možda čak isti Pero-veličanstveni koji je prije 10 godina stajao ispred ulaza u Županijsku Skupštinu i djelio letke na kojima je pisao sve najbolje o njemu a naslov letka bio je:Tko je taj Pero Aračić. Velika je sreća za nas u Korenici što se on pojavio.

  2. poštovanje kao prvo borisu luketiću mom velikom prijatelju a ovako,imam nesto da kazem za aračića gospodina ovako prije kampanje 2 dana dolazio je k meni kući svasta je obecivao kako ako dobije 1 i drugi krug,da ce prvo pomoci ONIMA sto nemaju kune u dzepu u kontekstu znaci siromasnima i rekao je da on zna da boris i ekipa dobit nece izbore za načelnika,ali ovako ja sam u hdz7 godina u mladeži i ovo sto vidim od aračića ne bih mu dao glas nikada nikada iako sam mu rekao s poštovanjem da hocu ali to znaci ono HOĆU samo da se kaže da čovjek nije toliko dosadan da prestane više brljati a za takve novce,sve detaljno s njim na uskok i sigurno moze dijelit ćeliju sa sanaderom toliko od mene BORISE I EKIPO MOJA SVE NAJBOLJE ZA IZBORE NAČELNIKA I SVI SMO UZ TEBE DOBIT CES TI OVU BITKU NIJE TI NI PRVA I ZADNJA :)) POZZZZZ

  3. Hi hi. Da čovjek ne pozna HDZ pomislio bi da je ovo istina. Vidim da se neki još bucaju o prsa na spomen domovinskog rata a ne gledaju budućnost mladih. Korenica je do sada bila pod HDZ-om i vidim da je procvala. Mladi ne znaju šta bi sami sa somom osim što gube dane po lokalnim birtijama i vozikanju od Macole do Borja a toliko mogućnosti imaju:). Korenicu vodili alkosi i teški neradnici a sad ti isti bacaju letke o Peri. Možda se boje boljitka…

  4. A šta ćeš čovjek ima puno djece i morao je nekako doći do novca ili bi u suprotnome završio na ulici,meni je drago da je dobio te novce jer nitko tko nije imao toliko djece ne zna kako je to imati sedmero djece i oblaciti ih,skolovati i davati im džeparac 😉

Comments are closed.