Još dva dana za prijave tenisača za 20. turnir TK „Lika-Gospić“

Foto: Ilustracija

Unatoč učestalim otkazivanjima brojnih skupova i događaja Tenis klub „Lika – Gospić“ nastavlja s organizacijskim pripremama za tenis turnir povodom proslave Dana Grada Gospića i obilježavanja 120 godina od početka igranja tenisa u Gospiću.

Prema najavi turnir će se održati na zemljanim tenis terenima u Gospiću od 24. do 26. srpnja 2020. godine (petak, subota, nedjelja) u pojedinačnoj kategoriji muškarci i žene singl te u kategoriji parova (muškarci). Po prvi puta na turniru je najavljen nagradni fond koji će biti podijeljen na najuspješnije sudionike. Kotizacija za natjecanje u pojedinačnoj konkurenciji iznosi 150 kuna, dok je u konkurenciji parova  100 kuna, a u nju ulazi sudjelovanje na turniru, druženje uz roštilj, majica turnira, kao i prigodne nagrade najuspješnijima.

Nastavak ispod oglasa

Kako nam je rekao jedan od organizatora turnira Nikola  Grahovac do sada se za natjecanje prijavilo 15 natjecatelja, a do početka turnira očekuje se sudjelovanje najmanje 30 majstora tenis-reketa. Turnir je otvorenog karaktera, prijaviti se možete kod Antonija Alića, mob: 098/969-2546 i Nikole Grahovca, mob: 098/285-048 do četvrtka, 23. srpnja  do 17 sati.

Bit će ovo jubilarno, 20. po redu izdanje ovoga turnira kojemu će prethoditi izvlačenje redoslijeda natjecanja najavljeno za  četvrtak, 23. srpnja, u Park šumi Jasikovac s početkom u 19 sati. 

Tenis klub „Lika – Gospić“ ovim putem poziva sve one koji se žele okušati u tenisu da se prijave i podrže ovaj jubilarni turnir u tenisu, a gledatelje da se okupe u što većem broju i na taj način podrže samu organizaciju.

L.O.