Još jedan dokaz da NLM nije nezavisna, da manipulira i iznosi neistine

Jučerašnja Facebook objava Nezavisne liste mladih Gospić pokazala je kako se ta lista koristi manipulacijama u svrhu prikupljanja političkih poena. Iako ih je u samom početku Ž.Popović koji ih sada hvali nazivao “nasadom bande”, mnogi se slažu kada se kaže da se radi o nasadu Karla Starčevića. No, to sada nije bitno. Posljednji pokušaj manipulacije javnostu putem Facebooka i nekih portala dogodio se jučer vezano uz sastanak mladih i župana Milinovića.

Iako su nam se javili mnogi sudionici toga sastanka, najodrešitija u svojoj izjavi bila je Marija Ružić, predsjednica kluba diplomiranih studenata. I ono što se neće svidjeti Nezavisnoj listi mladih – Marija i većina ljudi sa spomenutog sastanka nisu članovi niti jedne stranke.

M. Ružić: Župan Milinović pozvao je sve mlade, ono što tvrdi NLM nije istina

“Kao predsjednica Alumni kluba bila sam pozvana na sastanak vezano za Proračun Ličko-senjske županije te sam također kao i predstavnici NLM imala mogućnost pozvati koga želim.
Na samom početku sastanka župan dr. Darko Milinović pozdravio je mlade i rekao da ukoliko su mladi suglasni pozvat će medije da poprate sastanka na što su mladi pristali bez okljevanja.”

“Na sastanku se nije imalo što tajiti, mediji su dobrodošli”

“Na sastanku se nije imalo ništa tajiti, dapače može biti na ponos svima što je netko pokazao brigu o mladima. Tijekom sastanka župan je mladima rekao da je pozvao i NLM te da mu je žao što ne prisustvuju sastanku.”

“Nije istina što je NLM objavila, župan je na sastanku prihvatio naš prijedlog promjene proračuna”

“Također, nije istina što je NLM objavila na svojoj facebook stranici da “ni u jednom trenutku nismo mogli vjerovati da možemo sudjelovati u proračunu” jer dokaz tomu je naša inicijativa koju je župan zdušno prihvatio te pohvalio dosadašnji rad, na čemu mu se iskreno i od srca zahvaljujemo.

Od sudionika sastanka smo doznali da je župan pričao ne samo o proračunu već i anegdote i nestašluke o svojim srednjoškolskom i studentskim danima što je mladima bilo vrlo simpatično.

L.O.