Željko Popović
Željko Popović

Tragom napisa portala SlobodnaLika.com kako saborski zastupnik i predsjednik Skupštine Ličko-senjske županije Darko Milinović šuti na stalne prozivke tog portala i tjednika 7dnevno za komentar smo zamolili prozvanog Milinovića. U telefonskom razgovoru nam je pojasnio kako zbog postupaka koje na sudu vodi protiv nakladnika portala SlobodnaLika.com ne želi ulaziti u problematiku, ali ističe kako je preko odvjetničkog ureda demantij uputio još prošli tjedan.

– Portal „Slobodna Lika“ nastavlja i dalje sa iznošenjem neistina na moj račun, zbog čega sam ga tužio, a na Sudu će morati dokazivati izrečene neistine. Zadnja u nizu laži kojima mi se želi nanesti šteta je i ta da nisam reagirao na napise u 7dnevno. Istina je sljedeća da je moj odvjetnički tim reagirao na napise prije 4 dana, točnije 23.kolovoza. Jednako tako demantij je upućen i glavnom uredniku „Slobodne Like“ o čemu postoje i dokazi, budući je prenio tekst sa 7dnevno, ali promijenivši naslov. Neshvatljivo mi je da glavni urednik dobije demantij od mog odvjetničkog tima, a danas na svom portalu tvrdi kako nisam reagirao na napise. Zašto to radi zlorabeći slobodno novinarstvo poznato je samo njemu ?, pita se Milinović.

U prilog tvrdnjama navedenog Milinović nam je poslao dva demantija, koje je „Slobodna Lika“ dobila 23. kolovoza i koji još uvijek nije objavljen. “I posljednja laž biti će predmet sudske tužbe.”, kaže Milinović.

L.O.

dr. MILINOVIĆ – DEMANT 7DNEVNO ORGINAL