Izbori za Temeljne ogranke HDZ-a Grada Gospića nastavljeni su i danas. Nakon jučerašnje uvjerljive pobjede u Temeljnim ograncima HDZ-a Podoštra, Trnovac i Brušane večeras je u Milinovićevom i Kolićevom stožeru nastavljeno pobjedničko slavlje jer su i danas odnijeli pobjedu u još tri Temeljna ogranka.

U Ličkom Novom teški debakl povjerenika prof.Štimca

Nije prošao ni jedan njegov izaslanik

U Temeljnom ogranku HDZ –a Lički Novi  nakon provedenih izbora apsolutna pobjeda  pripala je  kandidatima Milinovića i Kolića. Izabrani su svi njihovi izaslanici i svi članovi za Izvršni odbor, nije prošao niti jedan kandidat povjerenika prof.Štimca.

Niz pobjeda Milinovića i Kolića nastavljen je izborima u Temeljnim ograncima HDZ – a Ribnik i Bilaj gdje su također izabrani svi Milinovićevi i Kolićevi kandidati  i za izaslanike i za članove Izvršnih odbora.

Dr.Darko Milinović posebno je ponosan na pobjedu u svom rodnom selu Bilaju.

Milan Kolić: Darko Nekić korektno obavlja svoj posao

U svom obraćanju  na Izbornim skupštinama Milan Kolić, kandidat za predsjednika HDZ-a Grada Gospića između ostalog pohvalio je Darka Nekića,državnog tajnika  da korektno obavlja svoj posao povjerenika ŽO HDZ – a Ličko-senjske županije.

Već sad možemo zaključiti da su Milinović i Kolić  pobjednici u izborima za Temeljne ogranke HDZ-a na području  Grada Gospića jer jučerašnjom i današnjom pobjedom rezultat je 6:0 te da su članovi Hrvatske demokratske zajednice ponovno pokazali svoju snagu i zajedništvo.

L.O./V.I.