Još jedna pobjeda za RK Gospić

0

GOSPIĆ – Došlo je na red i posljednje kolo III HRL zapad u sezoni 2012/2013 u kojem su naši rukometaši ugostili petoplasiranu ekipu Arena Jadrograd. Unatoč tome što se utakmica igrala u čudnom terminu (utorak 4.6.2013.) na tribinama se okupilo ugodnih 150 ljudi koji su podržali Gospićane na putu ka lijepom završetku sezone, na putu ka pobjedi.

Krenuli su rukometaši našega grada raspoloženo, čvrsto i odlučno te odmah pokazali zube i ostvarili prednost 8:2. Odlična obrana potpomognuta vrlo raspoloženim Kolačevićem na golu onemogućavala je gostima iz Pule lagan prilaz golu te postižu samo 9 golova u prvih 30 minuta utakmice (15:9).

Oglas

Pokušali su gosti u drugom poluvremenu dostići prednost domaćina, dolaze na -4 (23:19) no naši rukometaši odigravaju još nekoliko odličnih minuta te dolaze do najveće prednosti na utakmici (30:23) i osiguravaju pobjedu rezultatom 32:26.

Osim velike homogenosti cijele ekipe tijekom svih 60 minuta utakmice odlična suradnja Antić- Pavelić koja je potonjem osigurala naslov najboljeg strijelca i igrača utakmice, te M. Jelić sa 6 i Radaković s 5 pogodaka uz odličnog Kolačevića na golu (10) najzaslužniji su za pobjedu domaćina.

L.O.