Josip Grčević: „Na znanje Vama i Vašim istomišljenicima“

Povodom objavljenog reagiranja GO HDZ-a Grada Otočca, dostavljeno nam je reagiranje potpredsjednika Gradskog vijeća Grada Otočca Josipa Grčevića čije najvažnije dijelove prenosimo.

-Ne bi bilo normalno da aktualni predsjednik Otočkog HDZ  u svojim priopćenjima ne spomene moje ime i aktualnu vlast u Otočcu. Govoreći o četvrtoj struji u otočkom HDZ koju  nismo mi iz mislili niti napisali, ponovno usmjerava svoja koplja prema nama napadajući nas kako smo mi razbijali HDZ U Otočcu. A upravo je suprotno.

Nastavak ispod oglasa

Pamćenje Vas  a i nas dobro služi a ne tako davno za lokalne izbore velikodušno ste radili protiv HDZ-a i protiv g. Barkovića da ne pobijedi na lokalnim izborima za gradonačelnika a izbornim inžinjeringom ste na izborima za ogranak HDZ Donji grad pobijedili Marija Barkovića spriječivši ga tako da dođe u Gradski odbor u Otočcu. Vaša politika je svima jasna u Gradu Otočcu, htjeli ste se dočepati predsjednika gradske organizacije pod svaku cijenu .Da bi u tome uspjeli HDZ je morao izgubiti lokalne izbore u čemu ste dobro odradili posao. Poslije toga je uz pomoć Vašeg mentora i županijskog gubernatora raspušten Gradski Odbor u Otočcu da bi Vi mogli postati predsjednik. Postavili ste dr. Miletića za povjerenika a iza njega ste se skrivali jer je članstvo HDZ-a u Otočcu mislilo da će on biti predsjednik Gradskog odbora. Tako ste eliminirali dotadašnjeg predsjednika Jurkovića i sve stare članove  HDZ-a u Otočcu. Izbornim inžinjeringom na izbornoj skupštini  HDZ-a u Otočcu postali ste predsjednik uz potporu Vama podobnih članova na skupštinu i gle čuda kao jedini kandidat .Vi kao stari lisac u politici znate kako to ide. Glasove članstva pretvoriti u funkciju a funkciju poslije u novac. Jedini Vaš interes  je novac a ne nikakva briga za Otočac niti za stranku a čemu u prilog ide i teza kada je pokojni Franjo Tuđman umro Vi ste ubrzo napustili HDZ i put dr. Franje Tuđmana u koji se sada velikodušno zaklinjete.

Poštovani gospodine vama je poznato da su danas većina članova i utemeljitelja HDZ-a u Otočcu  u  ilegali i čekaju kada ćete Vi prestati biti predsjednik da se vrate natrag u stranku i postanu aktivni.

Čudi me da Vas sadašnji članovi stranke podržavaju  znajući o Vama pravu istinu. Nadalje Vama na znanje koji se kunete u HDZ ispred Udruge dr. Dražen Bobinac i ispred grada Otočca izradili smo spomenik pokojnom dr. Bobincu i imenovali središnji trg u gradu Otočcu imenom i prezimenom pokojnog viteza Dražena Bobinca u znak zahvale kao najzaslužnijeg utemeljitelja i poštovatelja  Hdz i dr. Franje Tudjmana u znak viječne zahvalnosti i sjećanja na isto a Vi ste poštovana gosopodo i Vaši trabanti istog denuncirali i pogazili i isključili iz stranke , tada već teško bolesnog i nemoćnog.

I takav čovijek danas vodi Hdz u Otočcu i na što je spala nekad jedna od najjačih stranaka u Otočcu.

Slijedom narečenog prepuštamo javnosti i građanima grada Otočca koji jedini mogu donijeti sud o ispravnosti i neispravnosti provođenja Vaše zaplotnjačke i destruktivne demagogije u provođenju politike pojedinaca skrivajući se i lažno predstavljajući kao rodoljub i Hadezeovac a  sve u cilju stvaranja materijalne koristi. Na znanje Vama i Vašim istomišljenicima ja sam ostao Hadezeovac i  ne možete me izbrisati kao takvog a naročito ne HDZ-a iz moga srca iako nisam kako Vi kažete Vaš član .

Uz dužno poštovanje

Podpredsjednik Gradskog vijeća Otočac

Josip Grčević

/*Napomena uredništva: Priopćenje Josipa Grčevića dijelom je skraćeno zbog  višestruko duljeg teksta od onoga na koji se reagira, kao i zbog  vrlo uvredljivih navoda koje ne želimo objaviti.