Josip Seuček: „Puno smo toga realizirali, predugo bi potrajalo da smo sve to spomenuli“!

0

Dvorana KIC-a u Udbini bila je večeras pretijesna da bi primila sve građane koji su došli dati potporu predsjedniku OO HDZ-a i kandidatu za načelničko mjesto Josipu Seučeku. Na stranačkoj tribini sudjelovali su kandidat za župana Ernest Petry, za njegovu zamjenicu Jasna Orešković Brkljačić, direktor ŽUC-a Luku Matijevića i voditelj kampanje Ivica Radošević.
Govoreći o protekle četiri godine mandata Josip Seuček se prisjetio nekih situacija u kojima je Općina Udbina povukla odlične poteze, a sve to za kvalitetniji život svakog čovjeka.
-U nekim situacijama načinili smo više nego li smo planirali. Zato se danas još jednom zahvaljujem na suradnji svima koji su mi pomagali, svim građanima s kojima sam stalno u kontaktu. Snaga HDZ u Udbini je ovoliki broj mladih ljudi koji nam uvijek daju podršku. Radit ćemo i dalje zajedno. Ići naprijed i raditi što više. Lani nas je zahvatio COVID-19 i karantena koja nas je zatvorila na 14 dana. Nismo se dali. Imali smo 2018. previše snijega pa nam je čak i HV pomagala. Ostali smo složni pa je ova slogan „Sad je bitno“ motivacija da nastavimo raditi za ovu općinu, rekao je predsjednik OO HDZ-a Udbina Josip Seuček čije su riječi povremeno prekidane pljeskom nazočnih.
U proteklom mandatu dužnost zamjenice načelnika obavljala je Marina Gučanin koja je elaborirala tek neke infrastrukturne i druge projekte koje su preporodile ovu Općinu. Pri tome je istaknula izgradnju prometnica, trgova i nogostupa, Vatrogasni dom, sanaciju vodotornja, skrb o najmlađima, socijalnu politiku i cijeli popis projekata i aktivnosti koji su pred lokalnim HDZ-om.
Veliku potporu kandidatu za načelnika Josipu Seučeku i njegovoj zamjenici Marini Gučanin dao je kandidat za župana Ernest Petry.
-U općinama gdje je HDZ bio na vlasti rezultati protekloga mandata su izvrsni. HDZ je opet onaj stari, opet smo na samom vrhu popularnosti u ovoj županiji. Ja vam neću deklarativno obećavati brda i doline. Moja vrata će vam kao budućem županu uvijek biti otvorena, za sve što je potrebno dogovarat ćemo se i to rješavati. Uz nas je svakako Vlada RH jer je premijer Andrej Plenković itekako optimist kada je ova županija u pitanju. Zato sam uvjeren da ćemo se opet čuti 16. rujna sa službenim rezultatima i još jednom pobjedom HDZ-a, istaknuo je kandidat za župana Ernest Petry.

M. S.

Oglas