Josipa Pavlović: „Napišimo povijest s prvom načelnicom u županiji“

0

Stranka LiPO danas je održala predizborni skup u Brinju. Skupu je nazočio i predsjednik stranke LiPO Darko Milinović koji je zajedno kandidatkinjom za načelnicu Josipom Pavlović dočekan gromoglasnim pljeskom.

Skup je pozdravila kandidatkinja za zamjenicu župana Ana Manjerović iskazavši svoj ponos što ima tu čast ispred stranke LiPO biti kandidirana na ovu časnu poziciju.

„Znate da sam odrastala ovdje u Brinju i da ću uvijek voditi brigu i o Brinju i o Otočcu, ali i cijeloj Ličko-senjskoj županiji“.

Posebno je burno pozdravljena Josipa Pavlović, žena intelektualac osebujne profesionalne i političke karijere. Kratko je predstavila svoj program i napomenula je sazrelo vrijeme da Brinje dobije prvu načelnicu.

„Ja znam da mogu bolje,“ poručila je Josipa Pavlović.

Darko Milinović, predsjednik stranke i kandidat za župana poručio je da Josipa Pavlović neće biti zapisana u povijest tim što će postati načelnica samo Brinja već će ući u povijest tim što će biti prva načelnica u Ličko-senjskoj županiji .

„S novom strankom LiPO počeli smo pisati povijest, a s pobjedom 16.5. nastavljamo taj proces. Hvala vam za svako zrno podrške koju ste mi davali proteklih godina i uvjeren sam da ću trijumfirati ovdje u Brinju. Ovdje članovi i simpatizeri HDZ-a imaju za koga glasati, a to je najjača stranka u Ličko-senjskoj županiji stranka LiPO,“ poručio je Milinović.

L.O.