Netom prije početka jučerašnje sjednice Gradskog vijeća grada Gospića, u zgradu je pokušao ući gospićki poduzetnik Joso Mraović-Tuđman. U tome su ga spriječili zaštitari. Mraović je htio pred vijećnicima iznijeti neke detalje vezane uz svoje poslovanje. Onemogućen pri ulasku na sjednicu Gradskog vijeća, Mraović je u svojem hotelu „Ante“ sinoć održao konferenciju za novinare.
-Ovakvog hotela nema nadaleko, a on već dulje vrijeme zjapi prazan. Mene se bojkotira na sve načine, iako sebe smatram za jednog od najzaslužnijih građana Gospića. Branio sam Hrvatsku, dva puta sam ranjen, izgradio sam ovaj hotel i dvije firme. Danas sam doživio da ne mogu biti na sjednici Gradskog vijeća, u zgradi gdje sam nekada bio prvi izabrani vijećnik. Htio sam zatražiti da mi se sanira prilazna cesta za postrojenja u Papuči. Tu sam cestu ja asfaltirao, ali je toliko propala da se bojim da će neko tamo poginuti. Dobio sam pismeni odgovor od Grada da će se ta cesta sanirati u roku do tri mjeseca. Na to sam htio upozoriti vijeće, rekao je Joso Mraović-Tuđman.
Ističe kako je njegov ugled narušen nakon incidenta s američkom košarkašicom Ilishom Jarrett. Sve smatra insceniranim i nada se da će zadovoljštinu dobiti pred Međunarodnim sudom u Strasbourgu.

M. S.