Odličan tekst u Jutarnjem: Na vidjelo izašla prava istina o Karlu Starčeviću

Današnje izdanje Jutarnjeg lista do kraja  je prokazao sve laži Karla Starčevića.

Vidljivo je da nije imao niti jedan sastanak sa većinom koju stalno vrijeđa. U tekstu je vidljiva sva arogancija i nesposobnost Starčevića.

Nastavak ispod oglasa

Ono što je sramotno da krši zakon. Sramotno je da je htio ukinuti stavku u proračunu za studente, sramotan je odnos prema Domovinskom ratu. Sve se to lijepo može isčitati u tekstu.

Sramotno je i da okrivljuje sve druge osim sebe. Nažalost on u kompleksu manje vrijednosti ne može uvidjeti svoju vlastitu nesposobnost. Sve to želi sakriti vrijeđanjem i to mu je jedini argument.

Vidjet ćete da je lagao i Jutarnjem: Rekao je da će dati ostavku i ići na izbore. Jasno je da se boji izbora i zato govori neistine   

Starčević je najavio ostavku, ali vrijeme će pokazati da je to još jedna u nizu neistina. Neće dati ostavku jer se boji izbora budući da dosad nije ispunio niti jedno predizborno obećanje. Starčević se ponovno vadi na bivšu vlast. Tvrdi da ona nije raspisala natječaj za stipendiju studentima. Pa nije li to bila njegova dužnost od 6. mjeseca kada je dobio izbore?

Iako i HDZ i parteri likuju zbog ovog teksta, sa kolegama iz Jutarnjeg se možemo složiti.

L.O.