MUP

Gospićem se sinoć pročula informacija o lakšoj prometnoj nesreći u kojoj su se sudarili motocikl i automobil. Javila je to medijima i Policijska uprava ličko-senjska. Jutros smo u redakciji imali nekoliko telefonskih poziva u kojima nas građani izvješćuju o neugodnim detaljima toga slučaja. Kontaktirali smo načelnika PU ličko-senjske Antu Podnara koji nas je rekao kako prati cijeli slučaj, a o svemu će izvijestiti javnost kada budu poznati svi relevantni podaci o ovom slučaju. Danas poslijepodne mediji su zaprimili sljedeće priopćenje:
-Jučer u 21,02 sati Policijska uprava ličko-senjska je zaprimila dojavu da je u Budačkoj ulici u Gospiću, fizički napadnut 27-godišnjak s područja Ivanić Grada. Izlaskom na mjesto događaja dojava je potvrđena, a poduzetim mjerama utvrđeno je da ga je fizički napao 27-godišnjak s područja Gospića. U tom napadu oštećeni je zadobio lakše tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije, a kriminalističko istraživanje je još u tijeku, stoji u šturom policijskom priopćenju.
Budući da se iz priloženog priopćenje ne da bilo što suvisloga zaključiti, mi nećemo isticati kako je rabijatni vozač automobila koji je skrivio nesreću, premlatio vršnjaka i potom utekao. Svaka sličnost je slučajna, a više ćemo napisati kada nam policija dade podatke i informacije o sankcioniranju nestašnih sudionika ove priče.

P. U./L. O.