Policijski službenici Policijske postaje Senj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom s područja Senja zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. Ali ne bilo kakve krađe!

Sumnjiči se da je u vremenu od 1. do 22. svibnja 2020. godine s pašnjaka u Krivom Putu, u vlasništvu 81-godišnjaka s područja Senja, iskopao i ukrao 120 kubnih metara zemlje. Ukradeni humus lopov je prevezao tek koji kilometar dalje i rasuo na svojem zemljištu.

Protiv lopova-zemljoradnika će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljeno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića, Otočca i Korenici. U 11.25 sati u Štikadi se dogodila nesvakidašnja prometna nesreća kada je 42-godišnjak iz Bibinja upravljao osobnim automobilom daruvarske registracijske oznake dolaskom na prijelaz preko željezničke pruge koja nije fizički zaštićena, nije se zaustavio ispred prijelaza. U tome trenutku na njega je naletio nagibni vlak koji je prometovao na relaciji Split-Zagreb. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, te je željeznički promet na navedenoj relaciji bio u prekidu do 16.40 sati. Automobil je u ovome sudaru doslovno prepolovljen.

PULS/ L. O.