Ove subote, prvoga dana mjeseca prosinca, počinje nezaboravna Božićna čarolija  na ulazu u Pećinski park Grabovača kod Perušića. Radosna glazba i pjesma, mirisi kolača i kuhanog vina ogrnut će ove hladne dane. Zapravo i neće biti hladni jer se imamo gdje skloniti.

U organizaciji Javne ustanove „Pećinski park Grabovača“ i Narodne knjižnice Općine Perušić program počinje u 14 sati. U selu Djeda Božićnjaka najmlađi će moći sudjelovati u božićnim radionicama gdje će uz pomoć vilenjaka izrađivati božićni nakit, snježne kuglice, pisati pisma djedici te ih poslati u djedičinoj pošti. Ove godine ponudu će obogatiti i nova zona – Čarobna šuma, u koju će se smjestiti djedičini sobovi, kutak za najmlađe prepun igračaka, vlakića i slatkiša te mini božićni sajam, na kojem će se moći kupiti božićni ukrasi i delicije. Sam Djed Božićnjak djeci će besplatno podijeliti slatkiše, a najmlađima će biti omogućeno i  fotografiranje s djedicom u Kući Djeda Božićnjaka.

Osim Javne ustanove PP „Grabovača“, poklone za najmlađe sponzoriraju Coca Cola, Atlantic i Udruga „Je Mi Mladi“, Perušić. Osim toga, najmlađi će uživati i u slasticama koje sponzorira Ledo.   Nakon programa za djecu svi će moći uživati u zabavnom programu uz kuhano vino i kobasice, a moći će kupiti i vrijedne tombole. Sve što je potrebno za sudjelovanje je kupiti tombole pa ćete možda  baš Vi osvojiti Zimski dvodnevni aranžman za dvije osobe, nezaboravnu avanturu u adrenalinskom parku “Rizvan City” i sobi Escape Room ili  vrijedne poklon bonove u različitim trgovinama i kafićima, večere a la carte  za dvije osobe i brojne druge vrijedne nagrade. Sve ovo dovoljni su razlozi da ne zaboravimo doći u Grabovaču ove subote!

PP/L. O.