Kako se prijaviti na Natječaj LAG-a Lika?

Na ovo pitanje odgovore su dobili svi zainteresirani vlasnici OPG-a koji su danas u Kulturno Informativnom Centru u Gospiću sudjelovali u radu prve u nizu informativnih radionica u svrhu predstavljanja LAG-ovog natječaja iz mjere 6.3.1. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava temeljem Lokalne razvojne strategije LAG-a Lika za razdoblje 2014.-2020.

Vodteljice LAG-a Lika Ivana Starčević je ookupljene sudionike upoznala s otvorenim natječajem, natječajnom dokumentacijom te postupkom prijave na natječaj. Prijave na natječaj zaprimat će se od 28. svibnja do 29. lipnja 2018. godine na adresu LAG-a Lika, a potpora je namijenjena razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava za nositelje projekata koji imaju sjedište/prebivalište na području LAG-a Lika (Brinje, Donji Lapac, Gospić, Gračac, Karlobag, Lovinac, Perušić, Plitvička Jezera, Rakovica, Senj, Udbina, Vrhovine) pri čemu potpora po korisniku iznosi 111.292,50 kuna.

Sljedeće radionice će se održavati 21. svibnja u Korenici u Učeničkom domu od 10 sati, a istoga dana od 14 sati u  Velikoj vijećnici Općine Gračac.

LAG/M. S.