NP Plitvička jezera ove nam godine nudi znatno širu ponudu za doček Nove godine. Od glasnogovornika ove ustanove Ognjena Borčića doznajemo mnoštvo podataka koji pokazuju zbog čega su se Plitvička jezera zadnjih godina etablirala kao najbolja destinacija uopće, dok je doček Nove godine samo jedan dragulj u ovoj turističkoj dijadeni.

Doček Nove godine tradicionalno se priređuje u hotelu „Jezero“ uz popularnu grupu „Status Band“ gdje aranžman iznosi 600 kuna po osobi. U aranžmanu od 1350 kuna uključena je dvokrevetna soba, besplatna vučnica na skijalištu Mukinje, piknik u Kozjačkoj dragi, ručak, a sve to „garnirano“ glazbom uživo.

Doček 2020. godine u restoranu „Lička kuća“ i ove godine bit će u pravom etno stilu. Ne samo zbog interijera i pomno biranih delicija, nego i zbog glazbe. Nastupit će grupa „Legende Japoda“ na čelu s Dinkom Mujanovićem, vjerojatno najboljim harmonikašem ovog dijela Europe. Rezervacija po osobi iznosi 500 kuna. Glasnogovornik Ognjen Borčić neumoran je u definiranju brojnih novih detalja dočeka Nove godine.

-Ponudu za doček kreirali smo vođeni željom da bismo vam pokazali ljepote Plitvičkih jezera i Lika destinacije. Iz tog razloga, u određenim aranžmanima, čekaju vas posjet „Kući Velebita“ koja se nalazi u NP Sjeverni Velebit te vrhunskoj sirani „Runolist“. Imat ćete priliku posjetiti Božićnu čaroliju na Plitvičkim jezerima u našem kampu Borje gdje ćete moći klizati i uživati u gastro delicijama, okruženi čarobnim vizurama Ličke Plješivice i šumovitog brda Mrsinj. Na samu Novu godinu, nakon što se odmorite poslije vesele noći, pripremili smo piknik s animacijom na Kozjačkoj dragi do koje će vas dovesti naši brodovi. Samo ovo dovoljni su razlozi da nam se pridružite i dočekate Novu godinu u srcu prirode, uz jedne od najljepših jezera i slapova svijeta, napominje Ognjen Borčić.

Odjel prodaje nacionalnog parka počeo je zaprimati rezervacije koje možete definirati putem e-maila: info3@np-plitvicka-jezera.hr ili telefonom na 053/751 383.

M.S.