Kampanja u sigurnim rukama

Pored Anele Serdar Pašalić druga žena koja se ističe u kampanji doktora Milinovića je direktorica kampanje profesorica Jadranka Pejnović. Njezin je izbor također pobudio interese javnosti i pozitivne reakcije. Opći je dojam da je kampanja na taj način u sigurnim rukama.

Jadranka Pejnović, prof.

Predstavljajući svoj stožer dr. Milinović je kao direktoricu kampanje imenovao prof. Jadranku Pejnović, zaposlenicu Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću. U svom profesionalnom radu profesorica se bavila brojnim i raznolikim poslovima, od kojih valja izdvojiti: stručno-istraživačke aktivnosti, rad u nastavi kao i rukovoditeljske, organizacijske, koordinacijske i savjetodavne poslove.

U razgovoru s profesoricom Pejnović pitali smo je kako se osjeća u timu i koji su njezini razlozi davanja podrške dr. Milinoviću?

Počašćena sam pozivom dr. Milinovića da budem dio njegovoga tima. Izuzetno cijenim sva njegova dosadašnja zalaganja u razvoju  našega grada i cijele Ličko-senjske županije. Brojni su projekti u kojima je dr. Milinović sudjelovao, od ideje do realizacije, a sve u cilju poboljšanja kvalitete života u našem kraju. S obzirom na to da dolazim iz sustava znanosti i visokog obrazovanja posebno ističem njegovo zalaganje za ostanak mladih i njihovo sustavno obrazovanje u našem gradu.

Kako ocjenjujete dosadašnji tijek kampanje?

U našem je stožeru od samih početaka izuzetno kreativno , veselo, ali i radno. Kampanja ide planiranim tijekom i vjerujem da ćemo do dana izbora vjerno predočiti sve dosadašnje rezultate dr. Milinovića , ali i njegove neiscrpne planove i vizije za budućnost. Zato sam uvjerena u pobjednički rezultat!

L.O.