Kandidati HDZ-a Petry i Stilinović u radnom posjetu Klancu

0
U radnom posjetu Klancu u TO HDZ-a Pazarišta sinoć su bili kandidat HDZ-a za župana Ličko-senjske županije Ernest Petry, kandidat za gradonačelnika grada Gospića Mario Stilinović, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Gospića Anela Serdar Pašalić, a u pratnji su bili saborska zastupnica Anita Pocrnić Radošević kao i nekolicina članova izbornog stožera.

Uz članice i članove stranke kao i vjerne simpatizere, kandidate je dočekao predsjednik TO HDZ-a Pazarišta Petar Radošević s riječima zahvale i dobrodošlice.

Na radnom sastanku održanom u prostoru mjesnog odbora uz poštivanje epidemioloških mjera, nazočnima se obratio kandidat za gradonačelnika grada Gospića, naglasivši sve prednosti njegova programa. Posebno je istaknuo nepovoljnu demografsku sliku, mali broj radnih mjesta, održavanje i razvoj komunalne infrastrukture.
„Došli smo večeras u vaše mjesto predstaviti programe, čuti vaše probleme i otvoreno porazgovarati. Stajat ćemo vam na usluzi i vjerujte mi kako nam vaše povjerenje ulijeva sigurnost, ali i velika nam je obveza!“ – zaključio je Stilinović.

Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Anela Serdar Pašalić, obratila se nazočnima pozdravnim riječima istaknuvši pri tome obvezu izvršavanja svih danih obećanja. Svjesna velike odgovornosti i brojnih izazova, smatra da je istima upravo sada važno pristupiti.

Nazočnima se s pozdravnim riječima obratila i saborska zastupnica Anita Pocrnić Radošević.

Kandidat za župana Ličko-senjske županije, Ernest Petry u svom je obraćanju istaknuo:
„Kontinuirani i ubrzani razvoj gospodarstva, stvaranje preduvjeta za otvaranje novih radnih mjesta, briga za maloga čovjeka, u središtu su mog programa. Svjestan sam trenutne situacije, ali vam jamčim da ću sa svojim suradnicima otvoriti vrata županije investitorima.
Ističem kako ću podržati projekte lokalnih samouprava, ali svakako i brojne kapitalne i strateške investicijske projekte koji će se realizirati u suradnji s Vladom RH.“
L.O./H