Kandidati HDZ-a Petry i Stilinović u radnom posjetu TO Smiljan i mjestima Bužim i Debelo Brdo

U poslijepodnevnim i večernjim satima kandidati HDZ-a Petry I Stilinović nastavili su obilaziti temeljne ogranke HDZ-a i pripadajuća im biračka mjesta.

U društvu domaćina Josipa Čorka i Ivana Jovanovića – Ilje, kandidat za župana Ernest Petry i kandidat za gradonačelnika Mario Stilinović u društvu Anele Serdar Pašalić, kao i užeg izbornog stožera u večernjim satima posjetili su Smiljan. U ugodnom ozračju, a poštujući sve epidemiološke naputke, Petry i Stilinović su u svom obraćanju nazočnima predstavili smjernice i programska načela te saslušali mještane, njihove probleme i savjete.

Nastavak ispod oglasa

„Došli smo večeras u vaše selo predstaviti programe, čuti vaše probleme i otvoreno porazgovarati. Stajat ćemo vam na usluzi i vjerujte mi kako vam vaše povjerenje ulijeva sigurnost, ali i velika nam je obveza!“ – zaključio je Stilinović.

Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Anela Serdar Pašalić, obratila se nazočnima pozdravnim riječima, ističući kako je sada važno prepoznati tim odlučnim, obrazovanih i vrijednih ljudi koji su jamac sigurne budućnosti i kontinuiranog razvoja našega grada.
Kandidat za župana LSŽ Ernest Petry u Smiljanu je istaknuo:
„Zalagat ću se za ravnomjeran razvoj svih krajeva naše županije, gospodarski oporavak u suradnji s Vladom RH, poboljšanje loše demografske slike i ostvarivanje preduvjeta investitorima s konačnim ciljem otvaranja radnih mjesta mladim ljudima…

U poslijepodnevnim satima kandidat za gradonačelnika Gospića Mario Stilinović u društvu kandidatkinje za zamjenicu gradonačelnika Anele Serdar Pašalić te užeg izbornog stožera posjetili su organizacije HDZ-a u Bužimu i Debelom Brdu kojom prigodom su također predstavili svoje programe.

L.O./HDZ