Boravak kandidata Hrvatske demokratske zajednice za izbore za Europski parlament započeo je danas u Lici obilaskom Korenice. U večernjim satima Karlo Ressler, Sunčana Glavak, Marijana Balić, Stjepan Ribić, Danijel Marušić i Stjepan Adanić posjetili su Gospić. Nakon šetnje gradom i razgovorom s građanima, organiziran je stranački skup u Kulturno-informativnom centru Gospić. Tom prigodom kandidate su predstavili Mario Stilinović, voditelj Izbornog stožera za EU izbore i predsjednik ŽO HDZ-a Marijan Kustić.

-Pozdravljam naše stranačke kolege, kandidate  za izbore u EU parlament. Od kojih su mnogi nedavno boravili u ovoj županiji. Na taj smo način još jednom pokazali zajedništvo i izrazili potporu jedni drugima. Uvjeren sam da će HDZ i na ovim izborima postići odlične rezultate jer je HDZ i dalje najjača stranka u Hrvatkoj i na ovim prostorima i to ćemo još jednom potvrditi 26. svibnja. Izađite na izbore i sa sobom povedite sve one s kojima ste dobri i s kojima niste dobri, poručio je nazočnima Marijan Kustić.

Izborni program HDZ-a za sljedeće izbore predstavio je nositelj liste Karlo Resller, istaknuvši pri tome kako je lista HDZ-a spoj iskustva  i mladosti, ustrajnosti i mladenačkog elana koji će i u sljedećem mandatu časno zastupati interese svih hrvatskih građana.

L.O.