Kao tajni agent pratio djevojku

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je 11 prometnih nesreća.

Dvije prometne nesreće su s dvije lakše ozlijeđene osobe, a dogodile su se na području Gospića i Otočca. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (3), Otočca (3), Donjeg Lapca (1), Korenice (1) i Senja (1).

Nastavak ispod oglasa

Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.

U tom periodu utvrđena su 32 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 7 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u petak, 19. studenog u Perušiću kod 27-godišnjeg hrvatskog državljanina (2,72 g/kg).Scene kakve viđemo samo u kriminalističkim filmovima događaje su se do nedavno u srcu Like.
Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom iz Gospića zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo nametljivog ponašanja.

Mladić se sumnjiči da je unatrag mjesec dana svakodnevno pratio i slao SMS poruke 31-godišnjakinji iz Gospića želeći uspostaviti njoj neželjeni ljubavni odnos, što je kod nje izazvalo tjeskobu i strah.
Protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava.

L. O.