Naslovnica Politika KARAMARKO: „Došao sam na poziv mog prijatelja Milinovića“

KARAMARKO: „Došao sam na poziv mog prijatelja Milinovića“

19

Ovaj vikend u Gospiću je bilo podosta vijesti koje su Gospić medijski promovirale i na nacionalnoj razini. Najprije je Gospić kao centar Županije dospio na nacionalne medije zbog snježne oluje koja se najavljivala. No međutim to je iskorišteno na način da se pokaže kako su gradske i županijske službe dobro organizirane te im zato stvarno treba čestitati i dodijeliti peticu . Bilo bi nekorektno ne spomenuti da su i Otočac i Senj ali i ostale općine pokazale zavidnu razinu organiziranosti u snijegom zatrpanoj Lici. Medijski su dobro popraćeni Festivali Snjegovića diljem Ličko-senjska županije. Rekli bi bravo Ličani, iskoristili ste od prirode pruženu vam priliku. No međutim budnom oku Lika-online nije promakao još jedan događaj. Naime dok smo tražili snježne zanimljivosti po Gospiću, zabilježili smo i jedan susret koji je zaokupirao našu pažnju. Ugledali smo Darka Milinovića, negdje iza podneva, kako dočekuje jedan auto. Ništa tu ne bi bilo čudno ali kada smo vidjeli da iz auta izlazi predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko ostali smo zatečeni. Kako to da Tomislav Karamarko dolazi u Gospić, a mediji o tome nisu obaviješteni ? Njih dva su se srdačno pozdravili i zajedno nestali. Zvali smo Milinovića, čiji je mobitel ostao gluh . Nakon toga pozvali smo župana Ličko-senjskog kako bi njega pitali o tom susretu. On se javio i samo dobacio, nemam komentara, čujemo se. Uvidjeli smo da nitko od medija ne zna za taj sastanak. Nakon određenog vremena javlja se Milinović :što je dečki, gdje je problem ? Nema problema, ali predsjednik stranke u Gospiću, a vi o tome niste obavijestili medije. Zagonetno se nasmijao i rekao nazvat ću Vas kasnije. Doznali smo da se radi o druženju koje je upriličio dr. Milinović za svoje prijatelje većinom iz Zagreba, ali bilo je i domaćih. Na kraju smo i pozvani da osvjedočimo taj sastanak, te smo zatekli vrlo zanimljivo društvo. Bio je tu pored predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, njegov bliski suradnik Martin Pastuović i Milinovićev osobni prijatelj, Nikica Valentić, Mladen Vedriš, Duško Grabovac, Tomo Horvatinčić, Niko Rukavina, Nikola Šulentić, župan Kolić, dožupan Rukavina, gradonačelnik Krmpotić, načelnik Turić, Mario Kustić, Devčić, Šutić i druga zanimljiva lica. Doktorsku elitu predvodili su prof. Majerović, prof. Orešković, prof. Starčević, prof. Kaštelan i još nekoliko uglednih zagrebačkih liječnika. Zamolili smo za komentar predsjednika Karamarka, kojim povodom je u Gospiću.
– Došao sam na poziv mog prijatelja Dade, ali naravno nas dva ćemo malo proanalizirati političku scenu u Hrvatskoj i pripremu za iduće parlamentarne izbore. Ovo je prekrasno društvo, moji prijatelji i hvala Dadi što me je pozvao!
Milinović je konstatirao: pozvao sam prijatelje i hvala svima koji su se odazvali, a neki koji bi volio da su bili nazočni kao Željko Stilinović i Mario Brkljačić bili su zauzeti na Jadovnom isto na jednom druženju!
Saznajemo da su na meniu bili lički specijaliteti kupus i meso, a u večernjim satima pole i slanina. Možemo zaključiti da je ovim posjetom predsjednik stranke dao do znanja da cijeni Milinovića, čak što više da su prijatelji, kako je i sam rekao. To je najbolji odgovor onima ako ih zapravo još i ima koji su se hvalili ili koji bi željeli da odnosi Milinovića i Karamarka ne budu upravo onakvi kakvi su danas. Takvima bi pasala ona : „Uzalud Vam trud svirači“, budući se Tomislav Karamarko pored mnoštva obaveza odazvao Milinovićevom pozivu što svjedoči koliko ga cijeni. O transparentnosti ovog druženja dovoljno kazuje podatak da mu je nazočilo barem 40-ak domaćih uzvanika, da je Karamarko dao izjavu za Lika online, pa neučtive, lažne senzacije nekih portala o tzv. tajanstvenom druženju nemaju previše veze sa istinom.
I.I./L.O.

-
-

19 Komentari

 1. Apolitičan jesam, pismen također pa su mi jasna ona bijedna i traljava nastojanja portala SL da on nivelira i određuje što tko misli i imali tu nekih zakulisnih igara. „Po kuolarima“ kako bi napisao taj slabo pismeni novinar.Drago mi je da su Karamarko i Milinović „na ti“ jer to može u bliskoj nam budućnosti značiti samo plus za ovu županiju. S druge strane SDP Milanović u krupnim koracima zaobilazi Gospić. Zašto?
  1.Ko može razgovarati s GO SDP-a koja ima najjadnije rezultate u zemlji
  2.Morao bi se sastati s županom, gradonačelnikom i saborskim zastupnikom, a svi su oni iz HDZ-a
  3.Gradski SDP je do jučer paktirao s ultra-desnim Starčevićem, a toga nema nigdje osim u Gospiću.

 2. Jako mi je drago da je g. Karamarko bio u Gospiću. Nije mi jasno što npr. G. Šutić pada na šuplje fore i izzmišljotine onog portala čuvenoj po lažima pa onda Šutić šalje priopćenja. Ili se boji tupson-novinara-urednika ili ga smatra nekim velikim čimbenikom u smislu javne istine. Nije on ni jedno ni drugo dragi g. Šutiću. Niti je kad bio. Treba čovjeku platiti i on te auutomatizmom ostavi na miru. Pogledajte o kome ne piše loše-taj ga i plaća. Ugovorom ili preko posrednika. Zbiljam jaka fora.

 3. Očito je naš doktur opet na vrhu pa što godi se pisalo i propovidalo o njemu.Stari je ličlki vuk i nemoš ga priveslar na tupe fore.Ka spadneš nato da te čaršija fali ili kudi bolje date nema.Dokture samo naprid i j…š bene.Nek pišu jer neki i tako ništa pa,etmnije ni ne znaju neg pisat bljuvotine.

 4. Budući da gospićki SDP daje materijale za pisanje pojedinim benama nije ni čudo što neke medije uzimamo kao nedoraslu šalu.Senzacija će nam bit kad taj isti medij i njegovi puleni u GO SDP počmu govorit i pisat istinu. Onda nam tek nema spasa.

 5. Mali oglas: Tije bi otvorit portal iako nemam neku školu, jebe me pravopis i gramatika a i karakter mi je podmazive kvalitete.U stanju sam izmisli daje crno-bilo i obratno.Iša sam van iz službe jerbo sam bena al sad sam genijalac što se u save kuži.A kupije bi i licencu za kuvanje vodokotlića.Ponude pod šifron „lud zbunjenog opandrčio po mozgu“!

 6. Mislim da je Lovricka u Sisku koalirala sa HSP, i ovdje SDP&HNS sa Karlom .
  Eno veli Karlo da Lički HDZ ne smije kod Karamarka, on i Maras ce sa Milanovićem razviti Liku;-)

 7. dojavnicka sluzba nereformirane komunisticke partije SDP i njihov portparol ocito o posjeti karamarka nije imala pojma,i htjela je objaviti konstrukciju da se kartamarko sastaje sa oporbom i policijom ne sa HDZ om,mejdutim nakon objave ovoga,ta monstruozna dezinformacija je pala u vodu i sad s enajavljuje osobno diskvlaificiranje,,,,nije problem popovic vec oni koji ga placjau za njegove prljave rabote!!

 8. licko senjskoj zupaniji se otvaraju velike perspektivedolaskom na vlast HDZ-a i vidimo ovdje da je vjerojatni buduci premijer Karamarko odabrao svoj tim za liku milinovic ,Šutic sa suradnicima,i tako svim spletkarosimadusebriznicima HDZ-a zacepio usta,,,i svaki ozbiljan licko politicar treba prihvatiti tu cinjenicu i graditi mostove suradnje sa HDZ-om a kratkovidni jadnici i instant prevaranti za jednokratnu uporabu sa ogranicenim rokom trajanja ce neminovno biti uklonjeni demorkatskom voljom gradjan lickos en jske zupanije ig rad aotočca!!

 9. Mislim da bih ovaj skup okarakterizirao kao čuvarinu otočkog HDZ,gdje je gospodin Karamarko došao izraziti saučešće predsjedniku otočkog hdz …

 10. Ostao sam bez riječi kada sam pročitao na facebook profilu komentar djelomično obrisan zbog vrijeđanja Nikola Maras daje za pravo doktore Matu Majerovića (Matana), Slavka Oreškovića,dr. Starčevića…i ostale koji su se odazvali na ručak kod dr. Milinovića ( koji im je htio najvjerovatnije zahvaliti na svevelikoj pomoći Gospićanima, Ličanima kada je god kome trebalo) nazvati ih ni manje ni više nego VAMPIRIMA, znači napisao je Bal Vampira u Gospiću. ovo je odroz ničega drugog nego kućnog odgoja odnosno neodgoja i partijskog razmišljanja, da dotični misli na svoje građane sigurno nikada navedene najpriznatije stručnjake doktore ne bi nazvao Vampirimi, mene sramota i sramota će me biti ako njegov tekst pročita bilo od kojih navedenih doktora, evo ja se ispričavam u ime svih Ličana, zna Matan da mi njega cijenimo, cijenimo njihov rad i odajemo mu priznanje za sve što radi za Liku i Ličane , naravno mislim i na ostale dr. Oreškovića, Starčevića…da su oni Vampri mišljenje je glavnog SDP-ovca Grada Gospića Nikole Marasa, vjerujem i siguran sam da ostali građani ovoga grada cijene navedene doktore i ostale koji su na bilo koji način voljni svojim radom i znanjem pomoći Lici , a koliko vidim na ovom ručku ih je bilo jako puno. Svaka čast dr. Milinoviću što ste organizirali ovako nešto.

 11. Ako je koji smrtnik zalutao na ovaj sastanak ja mu se duboko ispričavam i žalim ga, ali ne razumijem baš što tu ima tražiti kada vidimo većinu organizatora, jer kako god napiti će mu se krvi ovi ostali vampiri kada tad….Ove ostale anonimne navode koji nisu prvi put na ovome portalu uz mali dodatak za opijate 🙂 (iako su u HDZ poznati po pušenju bunike) ću razjasniti uz prijavu, a Vi demantirajte ovaj link dragog Vam predsjednika Dade i Karamarka….Pošto je Dado izjavio da je Karamarko kriminalizirao HDZ, logično pitanje se nameće. Hoće li sada Dado i Karamarko zajedno kriminalizirati HDZ?!!! Živjeli 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=XrFnQ2ScN0U

Comments are closed.