Karamarko: „ Ova vlada uništila je gospodarstvo, poduzetništvo i ljude“

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u subotu navečer posjetio je Korenicu i nazočio Središnjem promidžbenom skupu HDZ-a i koalicijskih partnera. Bila je to prigoda da predsjednika Karamarka upitamo o predaji financijskih izvješća vezanih za kampanju.

Nastavak ispod oglasa

-„naravno da su predani, sve će biti izvršeno u zakonskom roku, ali nešto konkretnije ne mogu vam reći jer je to pitanje za naše financijske službe“ – kazao je Karamarko.

Temeljem zadnjih anketa vidljivo je da da je aktualna hrvatska Vlada dobila ocjenu manju od dvojke, stoga nas je zanimalo kako tumači taj podatak:

Tomislav Karamarko
Tomislav Karamarko

-„ to je i logično, oni su takvu ocjenu zaslužili i puno, puno prije s obzirom što su do sada učinili našoj lijepoj zemlji u zadnjih godinu i pol dana. To im je i prevelika ocjena, jer su u potpunosti zatupili gospodarstvo, poduzetništvo, uništili su naše ljude kao potrošače, nisu uveli niti jednu investiciju, jedino što u gospodarstvu rade i misle politizirirati jest samo porezna represija koja zapravo uništava ljude i gospodarstvo. Oni nisu stvorili višak vrijednosti, nisu stvorili više radnih mjesta i normalno je da se ovo i događa. Mi na to upozoravamo već mjesecima i na žalost ne možemo biti optimisti, i mislimo da će situacija biti još gora jer je naše gospodarstvo u, rekao bi, fazi stihije. Oni ne kontroliraju ništa više što se događa u gospodarstvu, osim toga na to ih upozorava sad već i Europska unija i Europska komisija.

Inače, Tomislav Karamarko prvi je predsjednik HDZ-a koji je posjetio Korenicu što je uveliko doprinjelo velikom skupu. Bila je to prigoda da se stanovnicima Općine Plitvička jezera predstave kandidati za općinskog načelnika Boris Luketić i nositelj liste Tomislav Užarević.

Skupu je nazočio nositelj županijske liste HDZ-a Darko Milinović i kandidat za župana Milan Kolić te kandidati za dožupane Ivana Tomaš i Sanjin Rukavina te čelnici koalicijskih stranaka.

Dražen Prša