Otočac- U sklopu posjete Ličko senjskoj županiji, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, nakon Gospića, u pratnji predsjednika ŽO HDZ LS županije Darka Milinovića, župana LS Milana Kolića, dožupana Ivane Tomaš i Sanjina Rukavine, saborskog zastupnika Milana Jurkovića posjetio je i Grad Otočac. Bila je to prigoda da sa članovima GO HDZ-a Otočac razgovara o izbornoj utrci te da zahvali na dosadašnjim, kako je kazao kvalitetnim rezultatima izbora, kako u Ličko senjskoj županiji tako i na nivou države.

Rekao je da nakon ove izborne kampanje očekuje uvjerljivu pobjedu, te da je zadovoljan izbornim rezultatima prvoga kruga. Dolazak u Gospić i Otočac Karamarko je nazvao posjetom, ali sa ciljem da zahvali i čestita ljudima koji su omogućili da budu kao pobjednici zadovoljni.

         

Tomislav Karamarko
Tomislav Karamarko

„ ljudi su uložili veliki trud, zalažu se maksimalno, a HDZ se diže u cjeloj Hrvatskoj a o Lici i da ne govorim. Sve je jasno,naši kandidati Petar Krmpotić u Gospiću, Mario Barković u Otočcu i Ivan Dabo u Novalji uvjerljivo pobjeđuju, a sve ostalo su obična podmetanja a oni drugi i sami dobro znaju da gube izbornu utakmicu. Bezrezervnu podršku dajem Krmpotiću, Barkoviću i Dabi jer su oni nositelji ideja izvornog HDZ-a, koje se temelje na učenju dr. Franje Tuđmana, na vrijednostima Domovinskog rata. HDZ u Ličko senjskoj županiji jedinstveniji je nego ikad, kao i u cjeloj Hrvatskoj gdje smo spremni i uvjereni u veliku pobjedu“ – rekao je Karamarko.

Uzimajući u obzir dosadašnje uvijete u kojima rade ovi vrijedni ljudi, prezadovoljan sam rezultatima, pogotovo kadu zmemo u obzir da su i mediji protiv nas i nisu nam skloni, kazao je Karamarko te dodao:

          „ koristili smo metodu od kuće do kuće, odvrata do vrata, od čovjeka do čovjeka, budili smo nacionalnu svijest, budili smo svijest o lošem stanju u državi, budili smo svijest o pokušaju destruiranja hrvatske države, svih vrijednosti, jer u konačnici građani žive jako loše, standard je nikakav, 370.000 je nezaposlenih, cijene rastu a dnevni život je ugrožen. HDZ se vratio kući, svojoj Hrvatskoj, HDZ je stvorio ovu državu kojoj će omogućiti kvalitetan život, mi smo  ti koji volimo Hrvatsku“ – rekao je Karamarko.

Dražen Prša