-
-

GOSPIĆ- Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko svoj je dolazak na „Jesen u Lici“ iskoristio za susret s čelnicima stranke u Ličko-senjskoj županiji. Nakon sastanka novinare u zanimali odgovori na neka pitanja na nacionalnoj i lokalnoj razini. Smjena Dejana Jovića, savjetnika Predsjednika RH, već je u javnosti predmet brojnih spekulacija.
-Predsjednik Josipović jako dobro zna da je Jović protivnik hrvatske neovisnosti, rekao je Karamarko. On jako dobro zna da je Dejan Jović nekoliko puta istupao sa tih pozicija, podržavajući čak i Miloševića. Žalosno je da g. Josipović tek sad, smjenjuje Jovića, zbog vlastite koristi s obzirom da je u kampanji. I Josipović i Jović imaju istu ideologiju, iste političke poglede prema Hrvatskoj i mislim da bi se Predsjednik trebao ispričati građanima zbog izbora Jovića, rekao je Tomislav Karamarko. Na upit o situaciji vezanom uz Rafineriju Sisak, Karamarko je izrazio žaljenje što aktualna Vlada već tri godine ne zna komunicirati s mađarskim MOL-om, te da se u pregovorima treba izboriti za svako radno mjesto. Karamarko ističe kako su svi „vrući krumpiri“ u RH već prebačeni na HDZ jer se aktualna Vlada neuspješno bavi rješavanjem gorućih pitanja i stalno ih ostavlja po strani. Prvi čovjek HDZ-a potvrdio je svoju naklonost i visoki rejting ŽO HDZ-a ličko-senjske županije na čelu s predsjednikom dr. Darkom Milinovićem.
-Ova županija i njezino stranačko vodstvo su pobjednički tim. Maloprije smo razgovarali o brojnim temama. Mi možemo imati različita mišljenja i pristupe u stranačkom radu i sl., ali uvijek se pokazuje jedno zajedništvo. Pitali su me to i kada dođem u Zadar, u Vinkovce… Od ovog tima očekujem još puno jakih pobjeda. Na predsjedničkim i na parlamentarnim izborima. Uz veliku pomoć ovih ljudi iz organizacija HDZ-a na županijskoj, na gradskim i općinskim razinama, rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.
Dolaskom u Gospić Tomislav Karamarko je na neizravan način poslao poruku nekim lokalnim medijima po kojima postoji navodni jaz na relaciji Karamarko-Milinović. Izjavom o pobjedničkom timu HDZ-a ličko-senjske županije Karamarko je još jednom potvrdio svoju podršku dr. Milinoviću, kao i svekolikom članstvu na ovim prostorima. Treba istaknuti da su sastanku s predsjednikom stranke bili nazočnii predsjednici HDZ-a iz cijele Ličko-senjske županije.

L. O.

-
Otvorenje manifestacije
Otvorenje manifestacije
-
-