Karlo Starčević ostaje bez svojih glavnih ljudi

Ne stišavaju se reakcije na skup potpore Koliću i Milinoviću koje je posjetilo mnoštvo građana. Da podsjetimo, pored stranačkih simpatizera i članova, skupu su nazočili broji građani Grada Gospića. Među spomenutim, naročito se ističe potpora Marka Sokolića-Make (zbog privatnih razloga nije bio nazočan), Katice Asić, Marijana Brkljačića – Miša za koje javnost zna da su davali podršku Karlu Starčeviću. Očito je da ih je dvojac Milinović- Kolić uvjerio u protekle četiri godine da su dobro i korektno odradili svoj posao što je i rezultiralo njihovom podrškom.

Podrška lovaca…

Nastavak ispod oglasa

Među ostalim, podršku su dali i prof. Orešković, obitelj Dane Šimića, poznati ugostitelj Ico Kovačević, a posebno Kolića i Milinovića može obradovati činjenica da su im predstavnici lovaca dali podršku te ih na taj način „nagradili„ za uspješnu suradnju u protekle četiri godine. Posebno je bila uočljiva podrška prof. Ane Lemić, predsjednice Ogranka Matice hrvatske u Gospiću.

Podrška mladih Koliću…

Bile su tu brojne sportske udruge i Udruge proistekle iz Domovinskog rata,mnoge poznate osobe iz društvenog i javnog života Županije. Bio je uočljiv i veliki broj mladih ljudi na predstavljanju Kolića i Milinovića. Sudeći po ovoj podršci HDZ nikada nije bio snažniji što nagovještava još jednu pobjedu.

Upitali smo Milana Kolića za komentar potpore Marka Sokolića- Make ?

„Upravo sam se čuo sa mojim prijateljem Sokolićem te mu zahvaljujem na potpori. Njegova potpora kao i ostale, puno mi znače, ali i obvezuju. Drago mi je da je on, a i ostali prepoznali našu korektnost, da u protekle četiri godine nismo htjeli razdvajati nego spajati i okupljati ljude. I njega kao i ostale pozvati ću da sudjeluju u završnoj izradi programa za Ličko-senjsku županiju.

Što očekujete od izbora?

Naravno, pobjedu u županiji i svim općinama i gradovima, a naročito želim zahvaliti na podršci mnogih mladih ljudi.

Nešto o političkim protivnicima

Ne bi ih nazvao protivnicima, nego političkim suparnicima, ali oni nisu u centru moje pozornosti. Njima će birači reći sve te moj komentar nije potreban.

L.O.