Dodjela nagrada za najbolji sportski rezultat u Gradu Gospiću za 2018. godinu održana je danas u gradskoj vijećnici. Da se politka potpuno uplela u sport dokaz je nagrada koju je gradonačelnik Starčević uručio novinaru Radio Gospića i vlasniku portala Lika express Milanu Tomaševiću.

Tomaševićev portal, koji je zbog novog radnog mjesta na radio Gospiću prebacio na suprugu Vedranu (koja prima naknadu u UV POU A. Starčević i radi u školi) možda je i zaslužio ovu nagradu, ali svakako da su je onda trebali dobiti i drugi mediji koji su daleko više pratili sportske događaje u 2018. godini.

Tu ne mislimo na naš medij, Lika online, već na druge kao što je npr. portal Gspress koji nije preskako niti jedan sportski događaj u gradu Gospiću. Upravo je to začudilo i brojne sportske djelatnike sa kojima smo danas imali priliku razgovarati, a koji će zbog straha od osvete morati ostati anonimni.

Nagrađeni Lika express poznat je po tome da od osnutka nikada nije napisao niti jedan kritički tekst o gradonačelniku Karlu Starčeviću.

U nastavku ćemo izlistati naslove pet najčitanijih članaka na tome portalu, pa sami prosudite je li možda odlučio neki drugi kriterij.

Pivovara Ličanka za 20.rođendan postaje četvrta pivovara u Hrvatskoj!

Karlo Starčević novi gradonačelnik Gospića!!!

ODLIČNA VIJEST: Slom HDZ-a u Gospiću, njihovi vijećnici podržavaju prijedloge Karla Starčevića!!!Gospić ide u dobrom smjeru!!!

Tuga i suze u stožeru HDZ-a

Za rubriku nevjerojatno- gradonačelnik volonter daje 1,000 kuna skromnoj obitelji. Bivši su im uzimali,lagali i lažno obećavali

Tu je i neizostavna reklama glavnog sponzora

Na kraju se valja zapitati koja je poruka ove priče? Odgovor se nameće sam od sebe. Ako ste mislili da će vam nova vlast osigurati bolje uvjete za život, zdraviju okolinu, radno mjesto za djecu i slično, grdno ste se prevarili. Iz Gospića je u zadnjih 12 mjeseci trbuhom za kruhom odselilo više stotina ljudi. Oni stariji, kojima odlazak nije opcija, kopaju po kontejnerima i skupljaju boce. Gradonačelnik Starčević za svoju (ne)sposobnost krivi bivšu vlast. Dokad tako?

L.O.