Karlo Starčević u očajničkom pokušaju rušenja uspješnog ravnatelja OŠ Lički Osik

3

Karlo Starčević i dalje uhljebljuje svoje poslušnike. Sada je na redu njegov  vijećnik Ivan Nekić koji je žarki zagovornik vladavine Karla Starčevića. U Osnovnog školi „dr.Franje Tuđmana„ Lički Osik u tijeku je izbor za ravnatelja gdje se pred tijelima škole nalaze dva kandidata. Dosadašnji uspješni ravnatelj Antonijo Milinković i Karlov poslušnik Ivan Nekić. Na održanoj sjednici učiteljskog vijeća Antonijo Milinković osvojio je 60 % glasova, odnosno dva glasa u Školskom odboru, s čime je dokazao svoju vjerodostojnost i prepoznatljivost od strane svojih kolega.

Lov na jedan glas

Oglas

Neviđeni pritisak vrši se nad radnicima Osnovne škole jer se u četvrtak održava i Radničko vijeće koje odlučuje između ova dva kandidata. U Školskom odboru Karlo Starčević imenovao je tri člana  koji će glasati po njegovom nalogu. Kako Školski odbor broji sedam članova hajka je za još jedan glas koji mora dobiti ili od Vijeća radnika ili od Vijeća roditelja.

Hoće  li zastrašivanje i pritisci uroditi plodom, ostaje nam  pričekati rezultate sastanaka Vijeća radnika i Vijeća roditelja.

L.O.