Karlobag je sve više na cijeni

Cijela Hrvatska kao da se ovih dana pomalo budi nakon popuštanja epidemioloških mjera u većini država Europske unije. Koliko će nas sve „koštati“  novi tzv. delta soj i Europsko nogometno prvenstvo, ostaje za vidjeti.

Gledajući u mikro-relacija živnuo je i Karlobag. Ovaj dio nacionalne rivijere ovih dana bilježi sve više dolazaka gostiju. Kako nam svjedoči direktorica Turističke zajednice općine Karlobag Ivanka Šegota, očituje se to i kroz pojačanu aktivnost na predivnoj plaži Tatinja. Po danu se stalno vidi mnoštvo automobila na parkiralištima, a u večernjim satima brojni kamperi koji će ovdje provesti noć. Umjesto uspavanki na Tatinji ih miliju valovi prečistog mora, nezaobilazni predivni zalazak Sunca i mirisi vriska, kupine, šmrike… Onda se nemojmo čuditi što nekolicina kampera noć provedu na morskom žalu. Bez pretjerane (ne)skromnosti-toga nema u mrzlim dijelovima ovoga kontinenta.

Nastavak ispod oglasa

Na Tatinji su u funkciji ugostiteljski objekt, razlog više za ugodno opuštanje. Karlobag je ovih dana opet živnuo. U Mediteranskom vrtu Kava večeras se može vidjeti kazališna predstava „Vesele žene Hrvatske“ u izvedbi Amaterskog kazališta Gospić. Dovoljno razloga za pohod karlobaškoj rivijeri, zar ne?!?

L.O.