KARLOBAG – Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća te sv. misom započeo je prvi dan obilježavanja proslave Dana domovinske zahvalnosti u Karlobagu.

Za danas, drugi dan proslave organizatori najavljuju memorijalni malonogometni turnir „Ivica Vrban-Stipe Devčić“ na gradskom igralištu Laktinac u Karlobagu s početkom u 17.00 sati.

– Očekujemo veliku posjetu, bogat program i odličan nogomet kako bi na dostojan način proslavili dan domovinske zahvalnosti i kako bi se sjetili dvojice branitelja iz Karlobaga, Ivice Vrbana i Stipe Devčića, koji su poginuli 04.08.1995 na početku vojno redarstvene akcije Oluja, stoji u priopćenju Kluba navijača Uvijek Vjerni Karlobag i malonogometnoga kluba Karlobag – organizatora ovoga turnira.

Prema najavi organizatora na turniru će se pojaviti brojna poznata imena iz svijeta nogometa. Glavni sudac turnira bit će Marijo Strahonja, sudac sa FIFA-ine međunarodne liste. Gost koji će svojom nazočnošću uveličati ovaj turnir je brončani iz Francuske 1998 godine, igrač sa 100 nastupa u Hrvatskom dresu – Dario Šimić i mnogi drugi. Posjetite Karlobag i svojom nazočnošću uveličajte ovaj događaj.

L.O.