Naslovnica Gradovi Karlobag ponovno posjetila karavana luksuznih i sportskih automobila

Karlobag ponovno posjetila karavana luksuznih i sportskih automobila

1

Protekloga vikenda Karlobag je ponovno posjetila karavana luksuznih i sportskih automobila u vlasništvu poslovnih ljudi okupljenih oko tvrtke V-management iz Londona.

Nakon naporne ture, zaslužen odmor i okrijepu poslovnjaci iz Londona su potražili u beach baru Tatinja. Osim vrhunski pripremljene hrane, goste je dočekalo sunčano i ugodno vrijeme, toplo more i prekrasan pogled na otok Pag.

Vozači i vlasnici ovih sportskih jurilica članovi su engleskog Ferrari kluba koji dio godine obavezno provedu na ovakvim i sličnim karavanama, a u Tatinji su se zaustavili na proputovanju iz Italije prema Splitu.

L.O.

1 komentar

  1. LIČKI KLUB ŽENOMRZACA ili KINO LIKA II. dio MOŽE POČETI Ante Podnar je kao načelnik PU uspio skinuti mailove sa računala Marijane Kustić i predati ih Marjanu. Kako Marijan Kustić ne zaboravlja te usluge, postavio je Antu Podnara za delegata na nogometnim utakmicama. Zanimljiv je i detalj da je Marijan Kustić opisan kao čovjek od povjerenja Tomislava Karamarka i Milijana Brkića pa se postavlja pitanje, nije li on u Lici, na tom politički tako osjetljivom mjestu i trenutku podmetnut premijeru Plenkoviću kao kukavićje jaje
    https://sdpinterzlocin.blogspot.com/2019/06/licki-klub-zenomrzaca-ili-kino-lika-ii.html

Comments are closed.