Karlobag spreman za malonogometni turnir „HEROJI DOMOVINSKOG RATA“

U Karlobagu se u nedjelju održava veliki malonogometni spektakl „Heroji Domovinskog rata“ koji se u Karlobagu održava iz godine u godinu povodom proslave dana Domovinske Zahvalnosti, dana Pobjede i dana Hrvatskih Branitelja.

Podsjetimo, Heroji u Karlobagu ove godine se igraju po prvi puta tjedan dana prije same proslave Oluje pošto su se Heroji 2016 i 2017 godine trebali održati 05 i 06 kolovoza, ali su zadnje dvije godine odgođeni zbog vremenskih neprilika stoga je organizator MNK Karlobag odlučio da će se ove godine održati tjedan dana prije same proslave Oluje.

Program kreće u nedjelju u 16 sati na igralištu Laktinac kada će se predstavljanjem malonogometnih momčadi i podizanjem barjaka otvoriti ovogodišnji Heroji. Nakon uvodnih utakmica po skupinama, polufinala i utakmice za 3 mjesto oko 23 sata očekuje nas najzanimljiviji dio kada će se odigrati veliko finale nakon kojega ćemo saznati ovogodišnjeg pobjednika Heroja. Oko ponoći čeka nas dodjela pehara i nagrada sudionicima a nakon zatvaranja turnira zabava će se nastaviti u Beach baru Tatinja.

Naslov brani momčad Heroji ulice Gospić koja je ujedno i najuspješnija momčad Karlobaških Heroja sa 3 osvojena naslova. Slijedi ih Specijalna jedinica policije Tigar koja ima dva naslova pobjednika. Domaćini, Mnk Karlobag čekaju titulu već 6 godina do sada su se morali zadovoljiti sa dva finala. Uz tri spomenute momčadi na Herojima će nastupiti i finalisti iz 2015 godine i prošlogodišnji osvajači 3 mjesta 9.GBR Vukovi te momčadi Policijske postaje Karlobag i Sveti Karlo Karlobag. Novost na ovogodišnjim Herojima je ta da će uoči polufinalnih utakmica u 20:00 sati međusobnu utakmicu odigrati i najmlađi juniori športsko-kulturne udruge „Fortica“ iz Karlobaga.

Vrijedi svakako spomenuti da će se ovogodišnji Heroji zahvaljujući Općini Karlobag igrati na novoj podlozi igrališta Laktinac.

Organizator Mnk Karlobag pripremio je bogati zabavni, glazbeni i sportski program, a vrhunac večeri nas očekuje oko 22 sata kada će se održati poseban program za sve stradale Branitelje u Domovinskom ratu.

Uz mnoge uzvanike i goste na turniru će nastupiti i velika glazbena zvijezda Tiho Orlić koji će otpjevati nekoliko svojih velikih glazbenih hitova pred brojnim posjeteljima koji će uživo pratiti ovogodišnje Heroje.

Ako još niste odlučili kamo ćete u nedjelju MNK Karlobag sve poziva u Karlobag kako bi svi zajedno sa ovim velikim malonogometnim turnirom obilježili nadolazeću 23-u obljetnicu od završetka Vojno redarstvene akcije „Oluja“.

Skupine i raspored Heroja!

Skupina A;

MNK KARLOBAG
SJP TIGAR
SVETI KARLO KARLOBAG

Skupina B;

HEROJI ULICE GOSPIC
POLICIJSKA POSTAJA KARLOBAG
9.GBR VUKOVI

Raspored utakmica;

17:00/ SJP TIGAR- SVETI KARLO
17:30/ PP KARLOBAG- 9. GBR VUKOVI
18:00/ MNK KARLOBAG- SVETI KARLO
18:30/ HEROJI ULICE- 9.GBR VUKOVI
19:00/ MNK KARLOBAG- SJP TIGAR
19:30/ HEROJI ULICE- PP KARLOBAG
20:00/ BASKA OLUJA- BURA TEAM (juniori)
20:30/ I POLUFINALE
21:15/ II POLUFINALE
22:00/ ZA 3. MJESTO
23:00/ FINALE

L.O.