Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda (5. – 8. travnja 2019. godine) na području Policijske prave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, šest prometnih nesreća i tri narušavanja javnog reda i mira.

Policijski službenici Postaje granične policije Korenica su kriminalističkim istraživanjem utvrdili da postoji osnova sumnje da je 21-godišnjak iz Grabovca počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede.

Sumnjiči se da je u nedjelju, 7. travnja oko 2.50 sati u Korenici, ispred ugostiteljskog objekta fizički napao polaznike Policijske akademije koji su bili van službe, u civilnoj odjeći, te je tom prilikom teško ozlijedio 22-godišaka iz Županje koji je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Zadru.

Osumnjičenik je uhićen, predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu, te se kriminalističko istraživanje nastavlja.

U razdoblju od 31. ožujka do 6. travnja 2019. godine iz dvorišta obiteljske kuće u Gospiću, nepoznati počinitelj iskoristio je odsutnost vlasnika i otuđio više komada metalnih šipki.

U razdoblju od 1. do 5. travnja 2019. godine u Senju, nepoznati počinitelj je iz nezaključane konobe otuđio razni alat, u vlasništvu 61-godišnjaka iz Senja.

Policija traga za nepoznatim počiniteljima protiv kojih će podnijeti kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.

L.O./PULS